Sözleşme Hazır Rapor Bekleniyor!

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson ile yeniden anlaşmaya hazırlanıyor.
Haberin yayılanma tarihi:29 Haziran 2018, Cuma

1 yıllık 750 Bin Euro’ya el sıkışılan Kanadalı oyuncunun sağlık raporu temiz çıkarsa imzalar atılacak.

Atiba, geçen ay dizinden ameliyat olmuştu.

Beşiktaş, yeni sezon için takıma yapacağı takviyeler konusunda çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da iç transferi halletmeye çalışıyor. Siyah-Beyazlılar, sözleşmesi sona eren deneyimli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile yeniden anlaşmak isterken, bu konuda Atiba’nın sağlık raporları bekleniyor.

Dizindeki sakatlık nedeniyle geçen ay İspanya’da ameliyat olan Kanadalı futbolcu, tedavi sürecine devam ediyor ve yeni sezon için hazır hale gelmeye çalışıyor.

Bir yandan da Siyah-Beyazlı kulüple sözleşme yenilemek için görüşmeler yapan Atiba’nın dizinde eklem faresi denilen problemin olduğu ve kıkırdaklarına operasyon yapıldığı öğrenildi. 2013 yılından beri Siyah-Beyazlı formayı giyen 35 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezonun bitmesiyle birlikte sona ermişti.

750 BİN EURO ALACAK

Beşiktaş’ın 1 yıllık sözleşme teklif ederek maç başı ücret önerdiği Atiba Huthinson, bu teklifi kabul etmemiş ve 1 milyon Euro garanti para ile 1+1 yıllık mukavele istemişti. Taraftar arasında 750 Bin Euro’luk sabit ücret konusunda anlaşmaya varıldığı ancak imzaların atılması için, Atiba’nın sağlık raporlarının beklendiği ifade edildi. Eğer deneyimli oyuncu için “Oynayabilir” raporu verilirse siyah-beyazlılar, takım kaptanlarından olan Atiba ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak. Geçtiğimiz sezon 34 maçta forma giyen başarılı orta saha oyuncusu, takıma 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Yeni sözleşmesinin yapılmasının ardından, Atiba, Beşiktaş’ın yurt dışı kampına katılacak

Her fırsatta Türkiye’de kamak istediğini ifade eden Kanadalı oyuncu, ailesinin de burada kalmayı istediğini ifade etti. 5 yıldır İstanbul’da yaşayan Atiba’yı ve ailesini Siyah-Beyazlı taraftarlar da çok seviyor. 

Yenişafak

Etiketler: Atiba   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki