STOPER TRANSFERİNDE LİSTE KABARIK!

Beşiktaş'tan stoper harekatı! Diego Godin, Mangala ve Kortney Hause...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ağustos 2021, Pazartesi

Kara Kartal Eksik Bölgelere Yapılacak Hamlelerle Sezona İddialı Bir Başlangıç Yapmak İstiyor

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporuna göre transfer operasyonunu sürdüren Beşiktaş'ta gözler savunma hattına çevrilmiş durumda. Takıma doğrudan katkı sağlayacak bir stoperi kadroya dahil etmek isteyen Kara-Kartal'da harekat için düğmeye basıldı. Hedefteki isimler için hummalı bir çalışma yürüten Beşiktaş'ta stoper listesi son halini aldı. Savunmanın göbeğini yabancı bir isimle güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar hedefine 3 yıldızı aldı.

İşte Beşiktaş'ın listesindeki Stoperler Ve Transferdeki Son Durum...

DIEGO GODIN

Diego Godin, Beşiktaş'ın stoper listesinin en üst sırasında yer alıyor. Kulübü Cagliari'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan deneyimli futbolcu ile yıllık maaş konusunda pazarlıklar sürüyor. Siyah-Beyazlı kurmaylar, 1+1 yıllık sözleşme teklif ettiği yıldız isimden haber bekliyor.

MANGALA

Godin ile görüşmelerini sürdüren Kara-Kartal, natif isimleri de belirlemiş durumda. Valencia'dan ayrılan ve bonservini eline alan Eliaquim Mangala, Beşiktaş'ın stoper adayları arasında yer alıyor.

KORTNEY HAUSE

Aston Villa'nın 26 yaşındaki stoperi Kortney Hause, Beşiktaş'ın gündemine geldi. Stoper mevkisinin haricinde sol bek bölgesinde de görev yapan İngiliz savunmacının son durumunun yakından takip edildiği iddia edildi.

Kaynak: Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki