Süper Ligi Sarsan Kaza!

Alanyasporlu futbolcu Josef Sural trafik kazasında yaşamını yitirdi! Başkan açıkladı; "şöförler uyumuş..."
Haberin yayılanma tarihi:29 Nisan 2019, Pazartesi

Alanya'dan gelen Acı Haber Tüm Futbol Camiasını Hüzne Boğdu

Alanyaspor'un oyuncularından Josef Sural, gece yarısı gerçekleşen trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Kayserispor deplasmanından 1-1 beraberlikle dönen Alanyaspor'da futbolcular Josef Sural, Djalma, Papiss Cisse, Baiano, Sackey, Caulker ve Welinton özel olarak kiralıkları VİP minibüsle Kayseri'den Alanya'ya döndüler.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun açıklamasına göre şöförlerin uyumasıyla birlikte elim kaza gerçekleşti. Kazanın Alanya'ya 5 km kala gerçekleşmesi de ayrı üzüntü konusu oldu.

Kayseri'den dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan VİP minibüs Antalya - Alanya yolunda, şehir merkezine yalnızca 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıktı, aracın devrilmesi üzerine arabadaki 7 futbolcu yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan futbolcuları ziyarete ilk olarak kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, takım arkadaşları geldi! Acil olarak ameliyata alınan ve ameliyattan çıkan Josef Sural'ın kısa süre önce doğum yapan eşi de hastaneye koştu.

Minibüs Şöförünün İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Aytemiz Alanyaspor resmi twitter adresinden yapılan açıklamada Çek milli takımında da forma giyen Josef Sural'ın hayatını kaybettiği resmi olarak açıklandı! Bu son dakika haberi, herkesi derinden üzdü, Josef Sural'ın eşi ise yeni doğum yapmıştı o da hastanede acı haberi aldı.

"ŞOFÖR UYUYA KALMIŞ"

Kaza hakkında gazetecilere açıklama yapan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, emniyetten aldıkları bilgiye göre şoförün uyuya kaldığından dolayı kazanın gerçekleştiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Kayseri maçından sonra önümüzdeki hafta maçının Pazartesi günü olması nedeniyle maçtan önce futbolcularımıza ve teknik heyete iki gün izin verilmişti. 7 futbolcumuz özel araç kiralamışlar. Alanya'dan giden özel araçtı. Onunla dönerken şehrin hemen girişinde maalesef araçta iki şoför olmasına rağmen ikisinin uyuması sonucu kaza meydana geldi. Şu anda Sural ağrı yaralı. Durumu da kritik. Hastanede bekliyoruz. Ameliyattan yeni çıktı. Diğer 6 futbolcunun da kırıkları olanlar var. Onlar da gözlem altında. Hayati tehlikeleri yok. Maalesef Sural'in hayati tehlikesi var. Şimdi doktorundan bilgi aldık ve bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Bir gazetecinin şoförün uyuduğu iddiasını sorması üzerine Başkan Çavuşoğlu, "Emniyet müdürümüzden aldığım bilgiye göre iki şoförün olduğu ve ikisinin de uyuduğudur. Maalesef üzgünüz bekliyoruz. Allah şifa versin" yanıtını verdi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki