Takım Bul Gidersin Babel!

Pepe’den sonra ayrılık için Babel de sıraya girdi ancak yönetimden net bir cevap aldı: ‘Takım bul, öyle gidersin’
Haberin yayılanma tarihi:17 Aralık 2018, Pazartesi

Beşiktaş'ta Yaprak Dökümü Yaşanıyor

Pepe'den sonra Ryan Babel de ayrılma isteğini yönetime iletti. Siyah-beyazlı yönetim, Fiorentina ve birkaç Brezilya kulüpleriyle temasta olan 31 yaşındaki Hollandalıyı bonservis kazanmadan göndermek istemiyor. Lige verilen arada Babel'le durumunu görüşecek olan yönetimin, oyuncuya 'Takım bul öyle gel, ancak o şarta gidersin' dediği belirtildi. Bu arada yıldız futbolcu dün Trabzonspor maçını tribünden izledi.

MAÇ ÖNCESİ TATSIZ OLAYLAR

Bir grup Trabzonspor taraftarı maç öncesi İstiklal Caddesi'ni dolaşmaya çıkarken, buradaki GS Store mağazası önünde olaylar çıktı. Olayların büyümemesi için mağaza kepenk kapatmak zorunda kaldı. Stada giriş yapmak için Gezi Parkı'nda toplanan bordo-mavili taraftarlar arasında ise bilet yüzenden olduğu ileri sürülen bir arbede yaşandı. Olayları yatıştırmak için araya giren polislerden 2'si yaralandı. Bu arada G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, GS Store'a yapılan saldırıyı kınayıp, "Trabzonspor bu duruma ne diyor önemli olan bu" sorusunu yöneltti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise, "Yarın (bugün) açıklama yapacağız" dedi.

LOCADA ÖZEL KONUKLAR

Beşiktaş'ın G.Saray maçını izlerken saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Mehmet Tutulkan'ın ailesi dünkü karşılaşmayı yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun locasında izledi. İki takım taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümleri doldurdu.

Sabah

Etiketler: Babel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki