Talisca 'Beni Alın Kafam Rahat Olsun!'

Başkan Fikret Orman’ın, “31 Mayıs’a kadar opsiyon hakkını kullanma hakkımız var” sözlerini sarf etmesi sonrasında harekete geçen Sambacı, “Lig bitmeden bonservisimi alın. Kafa olarak sadece futboluma odaklanmak istiyorum” dedi...
Haberin yayılanma tarihi:14 Şubat 2018, Çarşamba

Siyah-Beyazlılar’da sezonun ilk yarısında sergilediği inişli çıkışlı performansla eleştirilerin hedefi olan Anderson Talisca, takımının devre arasındaki Antalya kampında iyi bir hazırlık süreci geçirmişti.

Bu durum, ikinci yarıdaki performansına anında yansıyan Sambacı, çıktığı 4 lig maçında 6 gol atmayı başardı. Yıldız oyuncunun takımda bir anda ön plana çıkması sonrasında, ‘bonservis’ konusu tekrar alevlendi. Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan 24 yaşındaki futbolcu, Başkan Fikret Orman’ın, “31 Mayıs’a kadar opsiyon hakkını kullanma hakkımız var” diyerek sezon sonunu işaret etmesi sonrasında harekete geçti.

‘Aksi takdirde...’

Başarılı futbolcunun, konuyla ilgili olarak Başkan Fikret Orman’la bir toplantı gerçekleştirdiği bildirildi. Talisca’nın bu görüşme sırasında Orman’a, “Lig bitmeden bonservisimi alırsanız kendimi daha iyi hissederim. Aksi takdirde sezon sonuna kadar bu konuda belirsizlik olacağı için bu durum performansıma olumsuz yansıyabilir. Kafa olarak sadece futboluma odaklanmak istiyorum” sözlerini kullandığı ortaya çıktı.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

Etiketler: Talisca   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki