Talisca'da Kritik Hafta!

Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı futbolcu konusunda atağa kalktı.
Haberin yayılanma tarihi:16 Mayıs 2018, Çarşamba

İlk etapta takımın sıralamayı Şampiyonlar Ligi potasında bitirmesi halinde 21 Milyon Euro’luk (110 milyon TL) opsiyonunu kullanmayı planlayan Kartal, aksi durum için de sınırları zorlama kararı aldı.

Gelecek sezonun planlamasını Sivasspor’la cumartesi günü oynanacak lig mücadelesinin ardından yapacak olan Siyah-Beyazlılar’da Anderson Talisca konusunda sıcak saatler yaşanıyor.

Portekiz ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesindeki 21 milyon Euro’luk (110 milyon TL) opsiyonu kullanmak için 31 Mayıs’a kadar süresi bulunan Kara Kartal’ın, Sambacı için mali kaynak arayışında olduğu bildirildi.

Takımın sezonu Şampiyonlar Ligi potasında tamamlaması halinde Devler Ligi’nden elde edilecek geliri göz önünde bulundurarak opsiyonu kullanmayı planlayan yönetim, aksi halde de yıldız ismi takımda tutmak için sınırları zorlama kararı aldı.

Vincent Aboubakar pişmanlığı yaşanıyor

Geçen sezon 10 milyon Euro’lukü (52 milyon TL) opsiyonun kullanılmaması sebebiyle Porto’ya geri dönen Vincent Aboubakar’ın Mavi-Beyazlılar’daki etkili görüntüsü sonrasında bu ayrılıktan pişman olan yönetim, bu hataya ikinci kez düşmekistemiyor. Bu konuda çalışma başlatan Başkan Fikret Orman ve transferden sorumlu asbaşkan Umut Güner’in, Talisca’nın bonservisi konusunda yol haritası belirlemeye çalıştığı öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in de kadroda tutulmasını istediği başarılı oyuncu için Orman’ın, bu hafta bonservis konusunda aşama kaydetmesi bekleniyor. 

Fanatik

Etiketler: Talisca   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki