Talisca'dan Fikret Orman'a Flaş Cevap!

Fikret Orman, Anderson Talisca’nın bonservisini almak için harekete geçti.
Haberin yayılanma tarihi:22 Mart 2018, Perşembe

İlk olarak Brezilyalı futbolcuyla el sıkışmak için düğmeye basan Başkan, oyuncudan, “Ben de kalmak istiyorum. Ancak şu anda sadece şampiyonluğa konsantre oldum. Sezon bitince konuşuruz” cevabını aldı.

Siyah-Beyazlılar, Beşiktaş formasıyla 2 sezonda ortaya koyduğu başarılı performansla göz kamaştıran Anderson Talisca’nın bonservisini almak için atağa kalktı. Yönetim, iki sezon için 4 milyon Euro ödeyip kiraladığı Sambacı’nın 1 Haziran’da sona erecek 21 milyon Euro’luk opsiyonu için harekete geçti. Kulüp için 2 ay önce 160 milyon Dolar’lık kredi alan Başkan Fikret Orman, Benfica’ya 21 milyon Euro’luk bedeli 7 taksit halinde ödemeyi teklif etti. Başkan, olumsuz geri dönüş almasına rağmen milli ara öncesinde Anderson Talisca’yla da bu konuyu görüştü.

‘Devam isteğiniz için teşekkürler’

Opsiyonlu kontratında ne kadar ücret alacağı yazmayan Talisca’ya bu konudaki taleplerini soran Başkan Fikret Orman’ın oyuncudan, “Benim ile devam etme isteğiniz için teşekkürler. Ben de kalmak istiyorum. Ancak şu an sadece şampiyonluğa konsantre oldum. Sezon bitsin o zaman oturup konuşuruz” dediği öğrenildi.

Önce Talisca sonra Benfica

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, Talisca’nın sezon sonunu işaret etmesine rağmen milli takım dönüşü yıldız isimle masaya oturması bekleniyor. Orman’ın, Brezilyalı oyuncuyu ikna etmesinin ardından soluğu Lizbon’da alıp Benfica’yla da bonservis konusunu bitirmeyi hedeflediği bildirildi.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki