Talisca'nın Bonservisi 20 Milyon Euro!

Beşiktaş'ın usta kalemi Fatih Doğan'ın da yorumcu olarak bulunduğu TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programına konuk olan ünlü menajer Ahmet Bulut flaş açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:12 Aralık 2017, Salı

İşte o açıklamalar;

Tolgay için çok iyi bir teklif aldık. Buradaki olay Tolgay'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamasıydı. Tolgay burada kendisini çok iyi hissediyor. Milli Takım konusu henüz netleşmedi.

Bulut, Pepe'nin Beşiktaş'a transferiyle ilgili de açıklamalarda bulundu ve "Pepe PSG'ye gitti. Rusya'da sağlık kontrolünden geçti. PSG'nin Pepe için sunduğu ekonomik şartlar, Beşiktaş'tan daha iyiydi. Ama Pepe orada ikinci adam olacaktı. Beşiktaş'ı tercih etti ve çok mutlu" diye konuştu.

Adriano'nun transfer döneminde patlamalar oldu

Adriano ve Mario Gomez'in durumlarına da açıklık getiren Bulut, "Adriano'nun transfer olduğu dönemde patlamalar olmuştu. Futbolcu tamam olsa da aileler sıkıntı. Bir futbolcu değil ben normal vatandaş olarak etkilenirim. En zor transferim Adriano'ydu. 10 gün sürdü. Bir gün evet, bir gün hayır diyordu.. Mario Gomez'in babası Türkiye'yi istemedi. Mario Gomez'in sözleşmesinde madde vardı. Kullanmak istemedi. Ben Gomez'in işini neden bozayım? Ben onun menajeri değilim. İnsanlar düşünmeden eleştiriyor. " şeklinde konuştu.

Bulut son olarak ise 'Talisca'nın opsiyonu var. Umut Güner bonservisini almak için uğraşıyor. 20 milyon Euro civarında bonservis bedeli' dedi.

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki