Talisca'nın Yerine Dimitrios Pelkas!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonun kadrosunu kurmak için girişimlerini hızlandırırken Anderson Talisca'nın yerine Dimitrios Pelkas'ın düşünüldüğü belirtiliyor.
Haberin yayılanma tarihi:22 Mayıs 2018, Salı

Beşiktaş, orta alanda hücuma dönük bir oyuncu transferi için listesini oluştururken listenin tepesinde Dimitrios Pelkas var.

Beşiktaş'ta transfer iddiaları arasında bir yenisi daha eklendi.

Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen Dimitrios Pelkas için bu kez ciddi adımların atılabileceği ifade ediliyor.

Beşiktaş yönetimi, Talisca'nın yerine Yunanistan ekibi PAOK'ta forma giyen Dimitrios Pelkas'ı listenin başına aldı. Talisca gibi frikik atışlarını çok iyi kullanan Pelkas uzaktan mermi gibi şutlar atmasıyla tanınıyor. 

Yunanistan Milli Takımının da önemli oyuncularından biri olan Pelkas için girişimlerin önümüzdeki haftalarda hızlanacağı ifade ediliyor.

"HENÜZ RESMİ TEKLİF YOK"

Öte yandan oyuncunun kulübünden de resmi bir açıklama geldi. PAOK yönetiminden yapılan açıklamada, "Pelkas bizim için değerli bir futbolcu. Onun takımda kalması kulüp adına ilk seçenek. Doğrudan resmi bir teklif yok olmasa da Pelkas'ı izleyen kulüpler olduğunu biliyoruz. Resmi tekliflere göre bir değerlendirme yaparız." ifadelerine yer verildi. 

Dimitrios Pelkas kimdir?

24 yaşındaki Yunan Milli oyuncu bu sezon PAOK formasıyla 36 maçta 12 gol kaydetti. Forvet arkasında görev yapan Pelkas'ın kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki