Talisca'nın Yerine Manuel Fernandes!

Quaresma&Pepe kalıyor, Talisca’nın yerine Manuel Fernandes geliyor.
Haberin yayılanma tarihi:25 Mayıs 2018, Cuma

Beşiktaş’a dönmek istediğini yönetime ileten “Fernandes, Şenol Güneş’ten haber bekliyor.

TALİSCA’NIN YERİNE

TRANSFER çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta sürpriz ve tanıdık bir isim gündeme geldi… Siyah-Beyazlı formayı 3.5 yıl terleten Portekizli yıldız Manuel Fernandes’in geri dönmek istediği, yönetimin de bu fikri sıcak baktığı belirtildi. 32 yaşındaki “Ferdi”, Portekiz Milli Takımı kampında Pepe ve Quaresma aracılığıyla bu talebini yönetime iletti. Talisca’nın yokluğunu maliyeti daha düşük bir isimle doldurmak isteyen yönetim kararı teknik direktör Şenol Güneş’e bırakacak.

ORMAN OLUMLU BAKIYOR

2010-11 sezonunun devre arasında Valencia’dan kiralanan, sezon sonu da tapusu alınan yıldız orta saha oyuncusu, 2014 yazında bedelsiz olarak Rusya’nın Lokomotiv Moskova’nın yolunu tutmuştu. Gelen cazip tekliflere rağmen Başkan Fikret Orman’ın satmak istemediği, bedelsiz gidince de pişmanlığını dile getirdiği Manuel Fernandes için olumlu düşündüğü gelen haberler arasında. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon 7 gol, 6 asistle oynayarak takımının şampiyonluğunda kilit rol oynamıştı.

ÇİN İDDİALARI DOĞRU DEĞİL

TAKIMDAN ayrılması gündeme gelen Ricardo Quaresma için ise henüz hiçbir resmi teklifin gelmediği aktarıldı. Çin’e satılacağı iddia edilen Portekiz yıldızın 2018 Dünya Kupası’nı kazanmayı çok istediği ve sadece turnuvaya odaklandığı belirtildi. Yönetim, astronomik bir teklif gelmezse Q7’yi satmayı düşünmüyor. Pepe ise Beşiktaş’a gelmekle kariyerinin en doğru kararlarından birini verdiğini ve kalan sözleşmesini tamamlamak istediğini sık sık dile getiriyor.

Güneş

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki