Taraftar İsyan Bayrağını Çekti!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'ya 4-1 yenildi...
Haberin yayılanma tarihi:23 Aralık 2018, Pazar

Siyah-Beyazlı taraftarlar, skorun 3-1'e gelmesinin ardından yönetimi istifaya davet etti.

Sezonun ilk yarısının son haftasına deplasmanda çıkan siyah-beyazlı takım, karşılaşmada kötü bir performans sergiledi ve ilk yarıyı 2-0 geride  kapadı. İkinci yarıda Mustafa Pektemek'in golüyle umutlanan Beşiktaş, bu devrede  de kalesini gole kapatamadı ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.
 
Ligde 5. kez mağlup olan Beşiktaş, sezonun ilk yarısını 7 galibiyet ve  5 beraberlik ilk yarıyı 26 puanda tamamladı.

Üst üste üçüncü kez puan kaybı yaşadı

Beşiktaş, Süper Lig'de üst üste üçüncü kez puan kaybı yaşadı. Geride kalan iki haftada Aytemiz Alanyaspor (0-0) ve Trabzonspor (2-2)  maçlarını berabere kapatan siyah-beyazlı takım, Kasımpaşa'ya ise 4-1 yenildi.  Beşiktaş, son 3 haftada 7 puan yitirdi.

Resmi maçlardaki galibiyet hasreti uzuyor

Beşiktaş'ın resmi maçlardaki galibiyet hasreti ise 4 maça çıktı. Süper Lig'de yaptığı 3 maçta iki beraberlik ve bir yenilgi alan  Siyah-Beyazlılar, Avrupa'daki bir mücadeleyi ise mağlubiyetle tamamladı.

5 sezon sonra ağır yenilgi

Siyah-Beyazlı takım, 5 sezon sonra ağır bir yenilgi aldı. Süper Lig'in 2012-2013 sezonunda deplasmanda Akhisarspor'a 4-1 yenilen  Beşiktaş, 5 yıllık aranın ardından Kasımpaşa'ya aynı skorla mağlup oldu.

Kasımpaşa karşısında puan kayıpları sürüyor

Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında yine istediğini elde  edemedi. Siyah-Beyazlı takım, rakibiyle yaptığı ile yaptığı son 7 maçta beşinci  kez puan kaybı yaşadı. Bu süreçte rakibine 3 kez mağlup olan Beşiktaş, 2 maçı berabere  tamamladı. Siyah-beyazlılar, söz konusu karşılaşmalarda iki kez  kazanabildi.

Beşiktaş'ın golü Mustafa'dan

Siyah-Beyazlı takımın maçtaki tek golünü Mustafa Pektemek, kaydetti. Geçen hafta Trabzonspor karşısında fileleri havalandıran Mustafa, üst  üste ikinci kez gol sevinci yaşadı. Mustafa Pektemek, bu sezon 5 gole ulaştı.

Siyah-Beyazlı taraftarlardan yönetime tepki

Siyah-Beyazlı taraftarlar, takımlarının 3-1 geriye düşmesinin ardından  yönetim aleyhine tezahüratta bulundu. Taraftarlar, "Yönetim istifa" şeklinde tezahürat yaptı.  Siyah-beyazlılar, maçın ardından futbolculara da tepki gösterdi.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki