Taraftarla 3'lü Çekmek İçin Evde Antrenman Yapıyorum!

BJK TV'ye konuşan Hutchinson, "Şenol Güneş için sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Çok başarılı bir teknik direktör. Bu takım için bu kulüp için gerçekten çok büyük işler yaptı. Deyim yerindeyse bizim için bir baba gibi." ifadelerini kullandı.
Haberin yayılanma tarihi:12 Aralık 2018, Çarşamba

Beşiktaş'a transfer olduğu süreci anlatan Kanadalı oyuncu, "Çok  heyecanlıydım. Türkiye'ye gelmeyi, böylesine büyük bir kulüpte oynamayı çok  istiyordum. İstanbul'a gelme şansını kaçırmak istemiyordum. Gerçekten  sabırsızlıkla beklemiştim transferin bitmesini. Kariyerimde ve hayatımda yeni bir  sayfaydı. İstanbul'a gelmek gerçekten heyecan vericiydi." diye konuştu.
 
Siyah-beyazlı ekibin üst üste yaşadığı şampiyonluklar sonrası İstanbul  Boğazı'nda yapılan kutlamaları unutamadığını anlatan Hutchinson, "Güzel bir  kutlama yapmıştık taraftarlarımızla birlikte. Uzun sayılabilecek bir süreden  sonra şampiyon olmuştuk. Sezon çok önemli, farklı bir sezondu. Kutlamaları da çok  güzel oldu. Boğazdan geçtik, stadyuma gittik, stadyum tıklım tıklımdı. Gerçekten  ömrüm boyunca hatırlayacağım bir geceydi." değerlendirmesinde bulundu.
 
Taraftarların kendisine yaptığı "ahtapot" benzetmesiyle ilgili  Hutchinson, "Ahtapot benzetmesini taraftarlarımız çıkardı. Çok da güzel oldu,  hoşuma gitti. Oyuncu olarak beni çok iyi tarif ediyor. Çalışkanlığım, ayaklarımla  her yana uzanabilmem, top çalmam, alanı kapatmam... Benzetme tam yerine oturdu,  çok da güzel oldu." şeklinde görüş belirtti.

"Her Şey O Pasla Başladı"

Geçen sezon Bayern Münih ile deplasmanda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi  son 16 turu maçında yaptığı hatayı unutamadığını söyleyen tecrübeli oyuncu  şunları kaydetti:

"Bayern Münih maçına iyi başlamıştık. İlk 20 dakika kontrollü  gidiyorduk. Benim pasımdı o yüzden çok iyi hatırlıyorum. Vida çok zor bir durumda  kalmıştı. Kırmızı kart gördü. Hepimiz 11'e 11 devam etse gerçekten bir şeyler  yapabileceğimize inanıyorduk. O yüzden herkesin aklında şu soru kaldı: 11'e 11  olsaydık neler yapardık, nasıl gelişirdi durum? 10 kişi kalınca o seviyedeki bir  takıma karşı direnmek çok zor bir hale geldi ve hayal kırıklığı oldu. Her şey o  pasla başladı. O olmasa belki başka türlü bir şey olacaktı, bambaşka bir yere  gidecekti. Deyim yerindeyse kar topu etkisi oluşturdu. O yüzden bir türlü  aklımdan çıkmadı."

Maç sonlarında taraftarlara üçlü çektirmenin kendisi için çok özel  olduğunu vurgulayan Hutchinson, "Taraftarla etkileşime geçmek için üçlü çekmek  çok önemli, çok değerli. Çünkü birbirimize değer verdiğimizi karşılıklı olarak  hissediyoruz. Ben bunu yaparken bazen hata yapıyorum. Bazen hatta evde çocuklarla  antrenman yapıyorum. Onlara da öğretmeye çalışıyorum. Ama özellikle taraftarla  olan kısmı çok özel, çok güzel." ifadelerini kullandı.

Etiketler: Atiba   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki