Telaşlı Ama Çok Kaliteli!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Nisan 2018, Pazartesi

BEŞİKTAŞ harika bir başlangıç yaptı maça...

Coşku, baskı ve kalite vardı ilk 20 dakika. Golü buldu, rahat oynadı. Herkes çok kolay geçeceğini düşündü maçın. Ancak Beşiktaşlı futbolcular da öyle düşünmüş olacak ki 25’inci dakikadan sonra tempo düştü basit top kayıplarıyla olumsuz bir Kartal izledik.

ÇOK güvenilen öndeki 4 oyuncunun tamamı üretkenlikten uzaktı

Özellikle Babel kendi kalitesinin altındaydı. Yenilen golde Vida, Perreira’ya çok uzak kaldı. Fabri’nin de böyle bir gol yemesi düşündürücü.

2. yarıda telaşlı bir Beşiktaş vardı sahada. Başta Babel olmak üzere Oğuzhan ve Negredo inanılmayacak derecede kötü oynadılar. Negredo ilk 15 dakikadan sonra sahada yoktu. Talisca erken ve acemice vuruşlar yaptı. Net goller kaçırdı. Babel kariyerinin en kötü maçını oynadı. Ancak Adriano’nun mükemmel ortasında Talisca harika bir kafa vuruşuyla bocalayan Beşiktaş’ı öne geçirdi.

HER YERDE TALISCA

TALISCA öyle bir oyuncu ki gole ihtiyacınız varsa mutlaka sahada kalmalı. Dün hem attı ve çok kaçırdı. Aksiyon alanlarında hep o vardı. Adriano, Quaresma ve 2’nci yarıda oyuna giren Gökhan Gönül de maçın iyileriydi. Malatya’da ise Sadık ve Chabek savunmada çok üst düzey bir performans ortaya koydular. Dünkü telaş Beşiktaş’ın tecrübesine ve kalitesine yakışmadı.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki