Tepeden Tırnağa Değişim Şart!

Kartal’da esas oyuncu kadrosunda hemen hemen sorunsuz kimse yok.
Haberin yayılanma tarihi:13 Kasım 2018, Salı

Birçok oyuncunun sezon sonu sözleşmesi bitiyor, ayrılık hesabı yapıyor.

Yönetim ve teknik kadro da bu dağınıklığın önüne geçemiyor.

BEŞİKTAŞ’TA ‘Dertler Derya’ olmuş… Yönetimden, teknik kadro ve futbolculara kadar bir çok sorun çözüm bekliyor. Bu problemler sahadaki futbolu da olumsuz etkiliyor. 

LORİS KARİUS: Futbolundan çok fiziğiyle ön plana çıktı. Kısa sürede bir magazin figürüne dönüştürüldü. Önce hatalar, sonra sert eleştiriler geldi. Sonunda formayı kaybetti, kabullenemedi.

TOLGA ZENGİN: Taraftarla yıldızı bir türlü barışmadı. Görev bulduğu maçlarda olağanüstü işler çıkartıp, kendini affettiremedi.

CANER’İN ORTALARI ZAYIF

VİDA: Sezon başında Dünya Kupası’nda formunun zirvesine çıktı. Beşiktaş’tan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Toparlanamadı. 

PEPE: O da Vida gibi Dünya Kupası’nda maksimum form düzeyine ulaştı. Son haftalarda düşüşte. 

ENZO ROCO: Yeni transfer oldu. Takıma uyum sağlayamadı. Yaptığı hatalar bu süreci daha da uzattı. Yedek olmayı kabullendi.

CANER ERKİN: Son yıllarda futbolundan çok özel yaşamıyla ön plana çıktı. Eskisi gibi ataklarda topu ileriye taşıyamıyor. Orta sahadan kestiği ortaları da rakip savunmalar ezberledi, kolay önlem alıyorlar. Savunması da eski gücünde değil. 

BİR TEK MEDEL’İN SORUNU YOK

ADRİANO: Sözleşmesi bitiyor. Vissel Kobe’yle anlaştığı iddiaları var. Eski performansından çok uzak. 

GÖKHAN GÖNÜL: Gönülden çırpınıyor. Ancak o da eski gücünden çok uzakta.

GARY MEDEL: Beşiktaş’ın ayakta kalan tek savaşçısı. Sezon başından beri her açığı kapatmaya çalışıyor. 

NECİP UYSAL: Takım iyi olduğu zaman joker gibi her işi yapıyor ancak takım kötü olduğunda artı değer üretebilecek yetenekleri yok. 

ATİBA: Sezon başında sözleşme süreci çok uzadı. Kafa ve fizik olarak koptu. UEFA kadrosuna da alınmadı. Eskiden koşardı, şimdi o da sıradanlaştı. 

OĞUZHAN: 5 yıllık sözleşme imzaladı ancak söylentiler ve dedikodular yüzünden yıprandı. Taraftarın ıslıklaması da onun aidiyet duygusunu zayıflattı. Kendi işini değil, her işi yapmaya koyuldu, şanssızlıklar da yakasını bırakmadı.

BABEL’İN AKLI MUKAVELEDE

TOLGAY ARSLAN: Şenol Hoca ile yıldızı barışık değil. Özellikle ailesinin sürekli Tolgay’la ilgili konuşmasından rahatsızlık var. 

ADEM LJAJİC: Lider bir oyuncu olarak geldi ama Quaresma’nın gölgesinde olmaktan ve yedek kalmaktan mutsuz. Dağınık görüntüye o da ayak uydurdu. 

RYAN BABEL: Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. 3.2 milyon euro istiyor. Yönetim bu parayı kesinlikle kabul etmiyor. Aklı sahadan çok, mukavelede. Bu yüzden dağınık. 

JEREMAİN LENS: Şenol Güneş’in kazanmaya çalıştığı Lens, iyi niyetliydi ancak sakatlıklar yüzünden o da istediği düzeye gelemedi. 

GÖKHAN TÖRE: Uzun süren sakatlıktan yeni döndü. Tekrar sakatlandı. O da başka kulüplerle görüşüyor.

BÜTÜN YÜK Q7’NİN OMZUNDA

RİCARDO QUARESMA: Gidecek-kalacak, satılacak-satılmayacak söylentileri altında sezona başladı. Takımın ayakta kalan tek kalesi. O da ıslıklandı ama buna rağmen forması için her şeyini verenlerden. 

CYLE LARİN: Sezon Güneş’in sezon başında, ‘Bana yeter’ dediği Larin, gelişme gösteremedi. Yedeğe düştükten sonra toparlanamadı. 

VAGNER LOVE: Sezon başında satılacaklar listesindeydi. Elde kalınca kurtarıcı olarak sahaya sürülse de bir türlü bekleneni veremedi. 

MUSTAFA PEKTEMEK: O da tıpkı Love gibi sezon başında gönderilecekler listesindeydi. Zaten hiçbir zaman Beşiktaş’ın ilk forveti olamadı.

Akşam

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki