Tevfik Yamantürk Beşiktaş'ın Tarihinde Olmayan Teamüllerden Bahsetti!

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk dün saat 15.00’te başkan adayı Hürser Tekinoktay ile yüz yüze görüşeceğini açıklamıştı. Ancak Tekinoktay, bu görüşmenin yapılmadığını duyurdu.
Haberin yayılanma tarihi:18 Nisan 2019, Perşembe

Yazılı bir basın açıklaması yayınlayan Hürser Tekinoktay şunları söyledi:

“Kıymetli Beşiktaşlılar ve Basın Mensuplarına,‬

Zorunlu Açıklama;

1- Cumartesi günü bir Divan Kurulu üyemizden, Divan Başkanı Tevfik Beyin benimle Salı günü görüşme yapmak istediği hususunda bir telefon aldığım doğrudur.

‪2- Ancak aynı görüşmede evrak teslimatının kabul edildiği ve 270 imzanın tek tek sayıldığı esnada, yaptığı bir telefon görüşmesiyle Başkanlık başvurumuzu durduran ve Tevfik Yamantürk’ün gelmesiyle dahi bir şey değişmeyeceğini yaklaşık 10 kişinin bulunduğu bir ortamda açıkça söylemiş bulunan İlhan Gölvan’ın bu toplantıda olmaması halinde görüşmeye katılacağımı söylemiştim. Bunun üzerine tarafıma geri dönüş yapılıp haber verileceği bildirilmiştir.

‪3- Tüm Pazartesi ve hatta Salı günü bu teyit haberini beklememe rağmen bu geri dönüş olmamıştır.‬

‪4- Geri dönüş olmadığı gibi de Divan Başkanı Tevfik Yamantürk, Salı günü öğlen saatlerinde basına verdiği demecinde saat 15.00’de benimle görüşeceğini ve fikirlerimi dinleyeceğini beyan etmesine rağmen aynı demecinde kanunla güvence altına alınmış 35. Maddedeki var olan hüküm ve demokratik haklarımızdan bahsetmek yerine bir asırlık şanlı kulübümüzün tarihinde olmayan bir teamülden bahsederek “bunları oturtmaya çalıştığını” saat 12.30 sıralarında açıklaması oldukça manidardır.”

Beşiktaş Postası

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki