'TEVFİK YAMANTÜRK HAYATI BOYUNCA BEŞİKTAŞ BAŞKANI OLAMAZ!'

Beşiktaş Kongre Üyesi İş insanı Ethem Sancak, geçtiğimiz aylarda "Beşiktaş, TMSF'ye düşerse alacağım" sözleriyle gündem olmuştu...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ocak 2023, Salı

Ethem Sancak Tevfik Yamantürk Hakkında Çarpıcı Bir İddiada Bulundu

- Daha önce yapmış olduğunuz açıklamada "Beşiktaş, TMSF'ye düşerse alacağım demiştiniz." Bu görüşünüz hala devam ediyor mu?

ETHEM SANCAK: 4 büyükler müflis (borçlu). Bunu ben söylemiyorum kulüplerin kendileri söylüyor. Diyorlar ki "Bir yıllık bütün gelirimiz faizleri ödemeye yetmiyor."

Bankalar paralarını tahsil edemedikleri zaman ne oluyor? Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu el koyuyor. Daha önce BMC'ye, Çukurova'ya el koymuştu...

Böyle bir durum olursa "Beşiktaş sahipsiz değildir" dedim. Beşiktaş, iş adamları arasında en çok taraftarı olan takımdır.

Ali Koç, Fenerbahçe'nin başkanıdır ama babası fanatik bir Beşiktaşlıdır. Ömer Sabancı, Beşiktaşlıdır. Hüsnü Özyeğin Beşiktaşlıdır. Say sayabildiğin kadar...

Bunlar o kadar iyi bir Beşiktaş taraftarıdır ki Beşiktaş'a sahip çıkarlar. 

- Siz de onu kastettiniz?

ETHEM SANCAK: Onu kastettim. "Ben alacağım, para kazanacağım" demedim.
Öyle bir sahip çıkarlar ki "Beşiktaş dünyanın en güçlü takımı haline gelir ve yeni yükselen Asya'nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olur." söylediğim buydu.

"O HERİF BAŞKA NİYETLERLE SÖZLERİMİ ÇARPITTI!"

O herif (Tevfik Yamantürk) başka niyetlerle sözlerimi çarpıttı! Başkanlığa aday olacak ya, benim aleyhime popülizm yapıp oy toplamaya çalışıyor. Benim Arap olduğumu söylüyor, alakası olmayan şeyler konuşuyor.

- Peki sözlerinizden dolayı Başkan Ahmet Nur Çebi sizi aradı mı?

ETHEM SANCAK: Aramasına gerek yok ki benim ne niyetle söylediğimi biliyor. Bunu ben yeni söylemiyorum ki "Beşiktaş sahipsiz değildir" diyorum. Beşiktaş, Türkiye'nin en güçlü sahiplenilecek takımıdır. Taraftarıyla, iş adamıyla...

Ben 60 yıldır üyesiyim, fanatik bir taraftarıyım. Başka bir rol istemedim. Yönetici ol diye teklifler geldi ama ben hayır dedim.

Beni en mutlu eden şey taraftar olmak. Geçen Kasımpaşa maçındaydım mesela. 13 yaşından beri maçlara giderim.

"BAŞKANIN ALTINI OYMAYA ÇALIŞIYORLAR"

ETHEM SANCAK: Yok efendim disiplin kurulu ihraç edecekmiş. Yahu sizin ihraç etme yetkiniz yok ki! Beşiktaş'ın tüzüğüne göre bir Beşiktaş üyesini ancak kongre ihraç edebilir.

"İhraç edeceğiz" sözleri yalandır. Sizin gücünüz yetmez. Popülizm yapıyorlar, başka şeylere hazırlanıyorlar. Beşiktaş'a başkan adayı olmak...

Divan başkanı, başkanın (Ahmet Nur Çebi) desteğiyle seçildi, şimdi başkanın altını oymaya çalışıyorlar, ahlaksızca!

Gücü de yok gelip ne yapacak, Beşiktaş'a ne katacak? Pek ciddiye almıyorum onları. Cevap verme gereği bile duymuyorum.

"Savun kendini" dediler. Yahu ne savuncam onlar ciddiyetsiz adamlar, popülizm yapıyorlar. Beşiktaş taraftarı da biliyor onların ne olduğunu.

- Tevfik Bey başkan olursa herhangi bir tepki gösterir misiniz?

ETHEM SANCAK: Kedi rüyasında ciğer görür. Hayatı boyunca Beşiktaş'a başkan olamaz. Beşiktaş öyle bir adamı seçmez. Ayrıca olursa da olur. Ben Beşiktaş'ın taraftarıyım. Benim gönlümde Beşiktaş. Kim başkan olursa olsun. Kimin başkan olduğuna göre Beşiktaşlılığımı belirlemiyorum. Başkanlar gelir geçer. Halkın gönlündeki Beşiktaş yaşar.

TV100

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki