Tolga Zengin ve Caner Erkin İfade Verdi!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 19 Nisan'da oynanan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında futbolcular Tolga Zengin ve Caner Erkin'in ifadelerine başvuruldu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Aralık 2018, Salı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin ve Caner Erkin ile futbol A takımı idari sorumlusu Hüseyin Erdinç Gültekin ifade vermek üzere Anadolu Adalet Sarayına gitti.

Soruşturmayı yürüten Basın ve Spor Suçları Savcısı Ahmet Aslan'a çıkan futbolcular ile Gültekin, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeden ayrıldı.

Savcılığın söz konusu 3 kişinin "müşteki-şüpheli" sıfatıyla ifadelerine başvurduğu öğrenildi. 

Futbolculardan Tolga Zengin, ifade verme işleminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, soruşturma kapsamında ifade verdiğini söyleyerek, "Derbiyle ilgili birkaç şey vardı, onları sormak için çağırdı. Yaşanan olaylarla alakalı müşteki, güvenlik görevlisiyle alakalı olarak şüpheli sıfatıyla ifade verdim. Güvenlik görevlisi şikayetçi olmuş. Problem yok, kamera görüntüleri var." dedi. 

Öte yandan soruşturma kapsamında daha önce Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de "müşteki" sıfatıyla ifade vermişti. Güneş ifadesinde, Türk futbolu adına yaşananlar nedeniyle üzgün olduğunu, şahsi olarak kimseden şikayetçi olmadığını söylemişti.

İHA

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki