Tolgay Arslan Bilmecesi!

Kadro dışı bırakılan genç yıldız affedilmeyi beklerken yönetim ise Tolgay’ı takasta kullanmayı planlıyor.
Haberin yayılanma tarihi:12 Aralık 2018, Çarşamba

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan'ın durumu tam bir bilmeceye dönmüş durumda.

F.Bahçe, ve G.Saray dışında Avrupa'dan da pek çok talibi olan Tolgay Arslan, Fulya'da altyapı tesislerinde özel antrenör eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.

Yönetim ise Tolgay'a gelen teklifler üzerinde kafa yoruyor. Şimdiye kadar hiç resmi teklif gelmese de üç ezeli rakibin de Tolgay'la ilgilenmesi rahatsızlık yaratıyor.

Başkan Fikret Orman, Tolgay için F.Bahçe'den Ozan Tufan + 2 milyon euro istedi; Ozan + Nabil Dirar teklifini reddetti. G.Saray'ın Eren Derdiyok'la takas etme fikrine sıcak bakmadı ama Belhanda'nın takasta kullanılmasına sıcak baktığını söyledi.

DİVOCK ORİGİ KIYMETE BİNDİ

Beşiktaş, devre arasında Liverpool'dan Divock Origi'ye sözleşme imzalatmak istiyordu. Fakat Belçikalı oyuncu bir anda açıldı. Everton maçında son 6 dakikada oyuna girdi, galibiyeti getiren golü attı. Burnley deplasmanında 66 dakika sahada kaldı, 1 asist yaptı. Origi ilk 13 haftada hiç forma giymemişti.

GÖKHAN TÖRE FORMA İSTEDİ

Beşiktaşlı Gökhan Töre, Malmö maçında forma istiyor. İdmanlardaki hırsıyla dikkat çeken milli oyuncu, Güneş' le yaptığı konuşmada, "Kendimi göstermem için fırsat istiyorum" dedi. Güneş'in de Töre'ye bunun kendisi için son şans olduğunu söylediği ifade edildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki