Tolgay Arslan'ın A Milli Takım Tercihi Net!

Almanya'nın hocası Löw, Bayern Münih maçında izlediği Tolgay Arslan için “Onu milli takımda düşünmediğimiz için hata yapmışız” dedi. Tolgay ise “Benim kararım kesin. Ay-yıldızlı formayı giymek için can atıyorum ve sorunun çözülmesini bekliyorum” cevabını verdi...
Haberin yayılanma tarihi:17 Mart 2018, Cumartesi

Son dönemde performansını yükselten ve ilk 11’in değişmez isimlerinden biri olan Tolgay Arslan, Bayern Münih karşısında çok iyi bir oyun ortaya koydu. 

Vodafone Park’taki mücadeleyi tribünden takip eden Alman Milli Takımı’nın teknik direktörü Joachim Löw, daha önce alt kategorilerde iki kez Almanya ve Türkiye milli takımları arasında değişiklik yapan Tolgay konusunda yanıldıklarını ifade etti. Yıldız futbolcunun kendisini çok geliştirdiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Eğer tercih konusunda daha erken davransaydık, belki şu an Rusya’daki 2018 Dünya Kupası’nda olabilirdi” yorumunu yaptığı bildirildi.

FIFA’nın cevabı bekleniyor

Löw’ün kendisiyle ilgili güzel sözlerine teşekkürle karşılık veren Tolgay’ın ise yakın çevresine, “Ben bu konuda kesin kararımı vermiş durumdayım. Almanya için oynama gibi bir düşüncem yok. Hiç A Milli seviyede onların formasını giymedim. Ay-Yıldızlı formayı giymek için can atıyorum. Dosyamız hala FIFA’da ve sürecin sonuçlanması için avukatlarım aracılığıyla elimden geleni yapıyorum. Umarım yakında başvurumuz olumlu şekilde sonuçlanır” yorumunu yaptı. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki