Top Beşiktaş'la %75 Oynadı!

Umur Talu yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Kasım 2017, Cumartesi

Tribünden indirilirken Negredo’nun minik oğluna yapılan asistler babasına da yapılsın diye iki “ortacı” birden görevdeydi.

Akhisar’da Henrique’nin yerinde acemi bir Gomis!

Maç Gökhan Gönül’ün adam kaçırması, Lens’in çok iyi kaçıp golü kaçırmasıyla sağ kanatta başladı. Lens “ortama alışsın” diye Quaresma “mecburi trivela” kanadında sola tayin olmuştu.

15 dakika sadece. Penaltı asisti Negredo’dan geldiğinde son sürat bir takım izledik. Quaresma’nın bir kez daha kaçırdığı penaltı ardından Negredo’nun boş kale karşısında yaptığı da direğe asistti!

Lens sola gittiğinde tayin değil, resmen sürgün! Negredo’nun servisinde golü o ruh hali kaçırdı. Quaresma’nın “ben atayım” ısrarı bir de frikik yedi.

Babel’in girişi belki doğru ama Negredo’nun çıkışı kesin yanlıştı. Beşiktaş çift santrfor oynayabilirdi.

İlk devre sahanın iyisi Medel. Pepe’nin yerinde oynadığından mı ne!

Beşiktaş tek kale demesek de tek saha oynadı. Akhisar oynamasa, açılmasa bile hiç saçılmadı.

2. yarı Lens yine eski yerine, kulübeye gitti. Quaresma bir o yana bir bu yana gitmekten yine kurtulmadı. O arada Beşiktaş bir penaltıdan kurtuldu mu, emin değilim! Kafa şutu yağdığında, Lukac kale gibiydi. Onun yetmediği yerde kale direği yine kaleciydi.

Beşiktaş topla oynuyor ama top da Beşiktaş’la oynuyordu!

Atiba’nın sarı kart gördüğü maç, Atiba’nın kendi kalesine attığı maç oluyordu!

Larsson o ara Gönül kanadını delip geçiyordu.

Dakikalar uçtukça Akhisar cesareti, Beşiktaş gerilimi büyüdü.

Yüzde 72 topa sahip olup 3 puana sahip olmama gerilimi. Topa sahipken Tolgay’ın kaptırdıklarının gerilimi.

Babel’in girişi belki doğru ama Negredo’nun çıkışı kesin yanlıştı. Hakiki çift santrfor oynayabilirdi Beşiktaş.

Adriano’nun bile çıldırdığı maçta, anormallik bu ya, hakem gözü önündeki pozisyonda kırmızı kartı yardımcı hakeme sordu!

Sonrası anormal kuşatma, kötü top, kötü şut, kötü muhakeme.

Az top çok iş yaptı Akhisar!

HAFIZA:

Şimdi yerinde gökdelenler esen, bir durak tabelasından ibaret Ali Sami Yen’in açık tribünündeyim. O zaman lig başlamadan heyecanla beklenen “3 büyükler”in TSYD turnuvasında Galatasaray-Beşiktaş oynuyor. Galatasaray’da genç takından yeni çıkmış 18’inde bir genç var. Var olduğunu maçı 1-0 yapan golü atarak kanıtlıyor. Yetmiyor. 90’ıncı dakikaya 2-2 giden maçta son golü de o atıyor. Okan Buruk’u ilk o golleriyle gördüm. En son da bizim mahalleye taşındığında.
Hep Galatasaraylıydı ama bir gün o ilk gollerini attığı Beşiktaş forması da giyecekti. 25 yıl önceki o maçta Galatasaray’da 5, Beşiktaş’ta 6 oyuncu altyapıdan yetişmeydi. Beşiktaş’ta İnegöl, K. Maraş, Beykoz, Bergama’dan gelenler ayrı. Hepsini bilirsiniz. O zamanlar öyleydi işte! O iki takım ligde sezonu aynı puanla kapatacak, Galatasaray averajla şampiyon olacaktı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki