'Toparlanın Beyler!'

Vodafone Park’ta 1-1 biten karşılaşmada sergilenen futbolu hiç beğenmeyen Beşiktaş’ın hocası, “Lig ve Avrupa’da çark dönmeye başlıyor. Bir an önce toparlanın. Bulunduğunuz yerin farkına varın” dedi.
Haberin yayılanma tarihi:04 Eylül 2017, Pazartesi

Lige verilen arada Kayserispor ile Vodafone Park’ta karşılaşan Beşiktaş, rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

Skordan çok, oynanan futbol teknik direktör Şenol Güneş’i hiç mutlu etmedi. Talisca, Babel ve Necip dışındaki isimleri yetersiz bulan tecrübeli çalıştırıcı, özellikle yeni transferler Negredo ile Lens’ten memnun kalmadı. Güneş’in takımla yaptığı toplantıda, “Bir an önce toparlanın. Artık lig ve Avrupa’da çark dönmeye başlıyor. Bazı maçlar kulübeden kazanılır ama henüz bu iştahı göremedim. Bulunduğunuz yerin farkına varın. Bizi özellikle bu ay oldukça zor bir periyot bekliyor. Her maçta oynayacak gibi hazır olmak zorundasınız. Zaten bunun için buradasınız. Yeteneklerinizi kullanın, idmanlarda çalıştıklarımızı sahaya yansıtın” dediği öğrenildi.

‘İsme forma vermem’

Ay sonuna kadar Avrupa ve ligde 5 kritik maça çıkacaklarını hatırlatan Şenol hoca, “Kadrodaki her oyuncuya ihtiyacım olacak. Performansınızla ve iştahınızla beni zorlayın. Kimsenin ismine göre forma vermiyorum. Oyunuyla formayı hak eden alır” ifadelerini kullandı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki