Tosic ''Burada Kazandığım Parayı Kim Verir?''

Beşiktaş’ın Sırp savunmacısı Dusko Tosic, kendisi ile ilgili çıkan transfer dedikodularına açıklık getirdi.
Haberin yayılanma tarihi:03 Ocak 2018, Çarşamba

Pepe ile çok iyi uyum sağlayan ve Vida’nın gelmesiyle de müthiş bir rekabete girecek olan başarılı stoper, devre arası tatiline çıkmadan önce arkadaşları ile sohbet etti.

Arkadaşlarının “Haydi hayırlı olsun, seni de Premier Lig’de izleyeceğiz” şeklinde esprili sözlerine yanıt veren Tosic, “Kimseden bir teklif almadım. Orada oynamayı kim istemez. Ancak şunu da söyleyeyim bu yaşta burada kazandığım parayı bana başka kim verir! Ben burada mutluyum gitmek istemiyorum ama kulüp biriyle anlaşırsa o zaman başka. Yani kovulmadan gitmem” dediği öğrenildi.

''11,5 MİLYON EURO KAZANIYOR''

Dusko Tosic son yapılan düzenleme ile Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon 250 bin Euro garanti ücret alıyor bu ücret başarı puanı ile 1,5’e çıkıyor. Öte yandan Sırp oyuncu, Vida’nın transfer ile ilgili ise “Güzel bir rekabet olacak. Benim bu takımdaki yerim belli. Onu kaybetmemek için savaşacağım. Vida çok iyi bir oyuncu. Pepe ile iyi bir uyum yakaladık. Sonuç olarak bu başarının artmasını sağlayacak. Savunma hattımız çok iyiydi, şimdi çok daha iyi olacak” dedi. 

Htspor

Etiketler: Tosic   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki