Tosic Kayserispor Maçında Sahada!

Cezasını Beşiktaş’ın çıkmadığı F.Bahçe derbisinde çeken Sırp yıldızın, Pepe’nin yokluğunda pazartesi günü oynayacak olması Güneş’in yüzünü güldürdü.
Haberin yayılanma tarihi:05 Mayıs 2018, Cumartesi

Beşiktaş'ın 2-0 kaybettiği Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Dusko Tosic'in imdadına, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı yetişti.

Siyah-Beyazlılar, 57. dakikada tatil edilen karşılaşmanın kalan bölümü için sahaya çıkmasa da Tosic, cezasını doldurmuş oldu. Bu durum sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Pepe'nin yokluğunda teknik heyetin yüzünü güldürdü. Şenol Güneş, Kayseri maçında savunmanın göbeğini Vida- Tosic ikilisinden oluşturacak.

ATİBA RİSKE EDİLMEYECEK

Kara Kartal'da sezonu kapatan bir başka isim olan Negredo'nun yerine ise forvette Vagner Love görev yapacak. Love'ın tecrübesinden faydalanmak isteyen Güneş, Larin'i de ikinci yarıda hamle oyuncusu olarak sahaya sürecek. İki haftadır ağrıları yüzünden kadroya giremeyen Atiba Hutchinson'ın ise hâlâ hafif tempoda idman yaptığı ve Kayserispor karşısında riske edilmeyeceği belirtildi.

UÇAKTA YER BULDULAR!

Kayserispor Kulübü, Beşiktaş maçının pazardan pazartesi gününe alınması halinde uçakta yer olmaması nedeniyle takımın İstanbul'a gelemeyebileceğini açıklamıştı. Karşılaşmanın Pazartesi oynanmasının resmileşmesinin ardından, sarı-kırmızılıların da durumu netlik kazandı. Kayserispor kafilesine bilet bulunduğu ve İstanbul yolculuğu için bir sorun kalmadığı belirtildi.

'GELECEK SEZON KUPAYA BİZİ ALIN'

Beşiktaş, kaldığı yerden oynanmasına karar verilen Fenerbahçe derbisine çıkmadığı için PFDK'ya sevk edildi. Statünün ilgili maddesi, maça çıkmayan kulübe hükmen mağlubiyet kararı ile birlikte o sezonki kupa müsabakalarından ihraç ve takip eden sezonda Türkiye Kupası'nda yer almama cezası öngörülüyor. Süreçte kulüp kupanın ticari haklarından elde edilen gelirlerden de talepte bulunamıyor. Öte yandan Beşiktaş, savunmasında tatil kararı sonrası hukuk faciası yaşandığını belirterek, söz konusu eyleme kadar elde edilen gelirin ceza kapsamı dışında tutulmasını ve 2018-19 sezonu için kupadan men edilme cezasının verilmemesini talep etti.

Sabah

Etiketler: Tosic   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki