Tosun Paşa Devlerin Radarında!

Kara Kartal’ın başarılı golcüsü, Şampiyonlar Ligi’nde şovuna kaldığı yerden devam etmek istiyor.
Haberin yayılanma tarihi:20 Kasım 2017, Pazartesi

Yıldız futbolcu, “Porto’yu deplasmanda yendiğimiz gibi şimdi de devirip puansız göndermek istiyoruz. Taraftarımızla birlikte tarih yazıp üst tura çıkmaya az kaldı” dedi.

Siyah-Beyazlılar’ın yıldız golcüsü Cenk Tosun, takımının yarın akşam Porto’yla oynayacağı karşılaşmada Kara Kartal’ın en önemli kozu olacak. Akhisar mücadelesine yedek kulübesinde başlayan 26 yaşındaki futbolcu, Mavi-Beyazlılar karşısında ilk 11’de sahaya çıkıp takımına galibiyeti getirecek golleri atmak için çaba gösterecek.

Karşılaşma öncesinde düşüncelerini paylaşan milli yıldız, “Porto’yu deplasmanda yendiğimiz gibi şimdi de devirip puansız göndermek istiyoruz. Onlar için de kritik bir maç olacak ancak evimizde kazanacağımıza inanıyorum. Taraftarımızla birlikte tarih yazıp üst tura çıkmaya az kaldı. Hepimiz bunun hayalini kuruyoruz. Bu maçı da kazanıp sonrasında üst turu taraftarımıza armağan edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Devlerin radarında olacak 

Premier Lig ekiplerinden; Tottenham, Newcastle United ve Crystal Palace başta olmak üzere birçok Alman ve İtalyan kulübünün radarında bulunan Cenk Tosun’u, yarın akşam oynanacak maçta adeta bir temsilci ordusu izleyecek. Başarılı futbolcuyu ara transfer döneminde göndermeye sıcak bakmayan Başkan Fikret Orman’ın, 20 milyon Euro (91.6 milyon TL) üstü bir teklif gelmesi halinde bu fikrinin değişebileceği konuşuluyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki