TRANSFER HAREKATINDA 2. DEVRE!

Ocak ayı transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş'tan Hakim Ziyech, Asano ve Nwakaeme için tüm şartlar zorlanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:05 Aralık 2022, Pazartesi

Dünya Kupası Nedeniyle Verilen Arada Hazırlıklarını Sürdüren Beşiktaş Yeni Hocası Şenol Güneş İle Şampiyonluk Planları Yapıyor

Valerien Ismael'in görevden alınması sonrasında takımın başına geçen tecrübeli hoca, kadro planlamasını yaparak eksik bölgeler için transfer yapmak istiyor. Bu doğrultuda belirlediği isimleri yönetime ileten Güneş, devre arasında bu isimlerin kadroda olmasını bekliyor. Kartal'da Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı ikilisi, Şenol Güneş'in kendilerine yönelttiği isimlerle tek tek görüşmeye başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada birkaç transfer yapabileceklerini dile getirmişti.

Souza'nın Sözleşmesi Uzatılıyor

Josef de Souza bu sezon hem sakatlık hem de mental olarak sıkıntılı süreçler yaşamıştı. Siyah beyazlıların tecrübeli isminin performansı da buna bağlı olarak düşüş gösterdi. Oyuncunun aklındaki bir diğer konu ise sezon sonu bitecek sözleşmesi. Gelecek sezon da takımda kalmak isteyen Josef de Souza, mukavelesini uzatmak için yönetimden haber bekliyor. Siyah-Beyazlı idarecilerin de teknik direktör Şenol Güneş ile görüşme gerçekleştirdiği ve 33 yaşındaki oyuncuyla ilgili +1 yıl daha kalması düşüncesi ağır bastığı öğrenildi.

Güneş'in Prensi...

Beşiktaş, Dünya Kupası'na verilen arada hazırlık karşılaşmaları yapıyor. Son olarak Karagümrük ile oynanan mücadeleye 74. dakikada oyuna giren Semih Kılıçsoy, Kerem'in attığı golde asisti yapmıştı. Henüz 17 yaşında olan Semih, Beşiktaş U-19 takımında forma giyiyor. İki ayağını da etkili şekilde kullanabilen genç futbolcu, 2021 yılında Beşiktaş'la 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Geleceğin yıldızı olarak görülen Semih'e Şenol Güneş'in forma şansı vermesi Beşiktaşlı taraftarları mutlu etti.

Milan İle Ziyech Yarışı

Kara Kartal’ın Hakim Ziyech aşkı bitmiyor! Faslı hücum oyuncusu için kulübü Chelsea’yle pazarlık masasına oturan ve sezon sonuna kadar kiralama konusunda olumlu geri dönüş alan Beşiktaş, oyuncunun bir diğer talibi Milan’la yarışıyor. Kulübünde natif oyuncu konumunda bulunan Faslı yıldızı bonservisiyle almak için girişimlerde bulunan Çizme ekibi, Chelsea’yle temaslarını sürdürüyor. Fas formasıyla Dünya Kupası’nda son 16’ya kalan Ziyech’i satıp satmama konusunda kararsız olan Chelsea'nin bu konudaki kararını turnuva sonrasında vermesi bekleniyor. Eğer Chelsea, oyuncusunu bonservisiyle satmazsa Beşiktaş bu transferde favori olabilir.

İşte Nwakaeme Teklifi!

Arabistan ekibi Al Fahya’dan ayrılma kararı alan Anthony Nwakaeme, Dünya Kupası arasında İstanbul’a gelmişti. Burada bir dizi temaslarda bulunan 33 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Beşiktaş’a da önerilmişti. Kulübüyle sözleşmesini feshedip Ocak ayında Siyah-Beyazlılar’a katılmaya hazır olan Nwakaeme için karar verildi. Kevin N’Koudou’nun performansından memnun olmayan teknik direktör Şenol Güneş’in, Nwakaeme’ye onay vermesi sonrasında yönetim, Nijeryalı hücumcuya menajeri aracılığıyla ilk teklifini yaptı. İdareciler, deneyimli hücum oyuncusuna 1.5 yıllık kontrat ve bonuslarla 1,5 Milyon Euro maaş önerisinde bulunduğu öğrenildi.

Asano İçin Kıyasıya Pazarlık

Dünya Kupası'nda Japonya formasıyla yoluna devam eden Takuma Asano için kulübü Bochum'un istediği bonservis bedeli belli oldu. Alman kulübü, 28 yaşındaki oyuncu için 4 milyon Euro istedi. Karşı teklif olarak 2 Milyon Euro öneren Kartal, pazarlıklara başladı. Ghezzal’ın ayak tabanındaki sakatlık sebebiyle şubat ayında sahalara geri dönecek olması nedeniyle Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş’in kararıyla sağ kanat hattına takviye yapma kararı almıştı. Bu doğrultuda çalışmalarda bulunurken Siyah-Beyazlılar’a menajerler aracılığıyla Dünya Kupası’nda Japonya Milli Takımı forması giyen Takuma Asano önerilmişti. Almanya temsilcisi Bochum’da görev yapan 28 yaşındaki futbolcu için girişimlerde bulunan Kara Kartal, başarılı kanat oyuncusunun dev turnuvada yoluna devam etmesi sebebiyle rotasını deneyimli ismin kulübüne çevirdi.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki