Transferi Beklediler!

Partizan maçı kadrosuna alınmayan Lens ve Babel'in neden Sırbistan'a götürülmediği ortaya çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:25 Ağustos 2018, Cumartesi

İki futbolcunun Suudi Arabistan takımlarının radarında olduğu ve gelecek olası teklifler düşünülerek İstanbul'da bırakıldığı öğrenildi.

Arap takımları ülkedeki son transfer gününde iki oyuncuya istenilen teklifi yapsaydı, satışların gerçekleşeceği bildirildi.

LENS'E TALİP ÇIKMADI

Fenerbahçe'den Giuliano ve Josef'in, G.Saray'dan Gomis gittiği Suudi Arabistan Ligi için menajerlerin Beşiktaş'ın da kapısını çaldığı da kaydedildi. Kulübün 8 milyon euro istediği Lens için alıcı bulunamadığı bu nedenle hiçbir teklifin gelmediği kaydedildi. Hollandalı'nın, taliplisi çıksaydı 5-6 milyon euro'ya kadar indirim yapılıp satılabileceği belirtildi.?

NEGREDO'NUN YERİNE ALDILAR

Kara Kartal'da Alvaro Negredo'nun eşi, S. Arabistan'a gitmeyi reddedince Al Nassr, Katar'ın Al Rayyan takımından 27 yaşındaki Faslı oyuncu Abderazak Hamed- Allah'ı transfer etti. Al Nassr, Abderazak için Negredo'ya ayırdığı 6 milyon euro'luk bonservis bedelini ödedi.

ORMAN'DAN BAYRAM TEBRİĞİ

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın katıldığı bayramlaşma töreni Vodafone Park'ta gerçekleşti. Yöneticilerin, boks ve atletizm takımlarının katıldığı törende konuşan Orman, "Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Umarım iyi günlerde bir dahaki sene yine burada buluşuruz. Camiamıza hizmet etmiş büyüklerimizi rahmetle anıyorum" diye konuştu.

KARA KARTAL'A DURMAK YOK

Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor'u ağırlayacak Beşiktaş, hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda dinlenme, kondisyon, taktik çalışması ve çift kale maç yapıldı. Antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Siyah-beyazlılar, çalışmalarına bugün 19.00'da devam edecek.

Fotomaç

Etiketler: Lens   Babel   transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki