Tsubasa Beşiktaş'a Geliyor!

Beşiktaş’ın iş ortaklığı anlaşması yaptığı Japon medya devi Mainichi, dünyaca ünlü Tsubasa gibi, Siyah Beyazlılar için de çizgi film karakteri üretmeyi planlıyor...
Haberin yayılanma tarihi:16 Eylül 2018, Pazar

Geçen yıl Çin'de hazırlık maçı yaparak uluslararası pazarlara açılma hamlesini başlatan Beşiktaş, dün yeni bir adım daha attı.

Siyah Beyazlılar, Japonya'nın köklü medya kuruluşlarından olan Mainichi-Sponichi Group ile global medya iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Vodafone Park'taki törene Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Mainichi Yönetim Kurulu Üyesi Takeo Iwasawa katıldı.

Anlaşmayla Beşiktaş'ın Japonya'da tanıtımı yapılacak ve dünyaca ünlü Tsubasa Ozora çizgi filminin benzerleri hayata geçirilecek.

Orman, "Mainichi, Japonya'nın en eski gazetesi. 50'ye yakın şirketli dev medya grubu. Toplam tirajı günde 10 milyonun üzerinde. Dijital yatırımların oluştuğu bir çalışma hazırlığındalar ve biz de içindeyiz. Şampiyon olup yeniden Uzak Doğu seferine başlayacağız. Tüm organizasyonları da Mainichi ile yapacağız. Basketbol ve voleybol ile ilgili de çalışmalar yapacağız. Basket takımını götürmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Mainichi Yönetim Kurulu Üyesi Iwasawa ise, "Hedefimiz Japonya'da Beşiktaş'ın olması. Özellikle gençlerin Beşiktaş'ta oynama hevesini yaratmak amaçlarımızdan biri. Japonya anime (çizgi film) karakterler konusunda dünyanın en iyilerinden. Bizler de anime sektöründe gelecekte Beşiktaş ile ilgili olarak da projelerimiz var" dedi. Bu arada Orman, "Japon futbolcu Kagawa'yı istedik ama Almanya'dan ayrılmak istemedi" dedi." 

Hürriyet

Etiketler: Tsubasa   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki