Tur Gecesini Erteledik!

Beşiktaşlı futbolcular tur için gün verdi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Kasım 2017, Cuma

Monaco maçı sonrası Beşiktaş soyunma odasında buruk bir sevinç vardı. 

Kaçan golleri az da olsa kafaya takan futbolcular, 21 Kasım’da Vodafone Park’taki Porto maçını işaret edip “Tarihi fırsatı kaçırmak adama koyuyor ama tarihi bir sonraki maçta yazarız” ifadesini kullandı.

Devler Ligi’nde yoluna namağlup ve grup lideri olarak devam eden Beşiktaş’ta futbolcular Monaco maçı sonrası adeta yenilmiş gibi üzüldüler.

Fransız ekibini ilk 20 dakika sahasına hapseden ancak istediği pozisyonları bulamayan Siyah-Beyazlılar’ın, ikinci 45’te net fırsatlar yakalamasına rağmen galibiyeti kaçırması can sıktı.

Mücadelenin ardından soyunma odasında buruk bir sevinç vardı. Tarih yazma şansını kullanamadıkları için hayıflanan fakat namağlup unvanının korunması nedeniyle de mutlu olan Beşiktaşlı futbolcular, tur gecesi için ise Porto maçını işaret etti.

‘TUR GECESİNİ ERTELEDİK’

Vodafone Park’ta 21 Kasım’da oynanacak Porto karşılaşmasında Siyah-Beyazlı taraftarlara tarihi bir gece yaşatacaklarının sözünü veren futbolcular, “Tabii ki de 1 puan güzel ama kazansaydık tarihe geçecektik. Bu futbolun ardından bu fırsatı kaçırmak adama koyuyor. Şimdi turu garantilemiştik. Ancak namağlup lideriz ve bu bizim için çok önemli. Tarihi bir sonraki maçta taraftarımız önünde Porto’yu yenerek yazarız. Sadece tur gecesini erteledik. Çok fazla takılmayalım. Şimdi lige odaklanalım” ifadelerini kullandılar. 

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki