TÜRKİYE YASTAYKEN KIZILAY BAŞKANI EĞLENCEDE!

Kahramanmaraş merkezli depremler sonunda on binlerce yurttaş yaşamını yitirmişken, Kızılay bir skandala daha imza attı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Şubat 2023, Salı

Kızılay Edremit Şube Başkanı Ve Yönetim Kurulu Üyesinin Bir Eğlence Mekanında Eğlendikleri Görüntüler Ortaya Çıktı;

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremde resmi kayıtlara göre yaklaşık 50 bin yurttaş yaşamını yitirdi. HalkTV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre tüm Türkiye yastayken ve deprem bölgesine yardım götürebilmek için seferber olurken Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı.

KIZILAY SKANDALLARI BİTMİYOR

Türkiye'de 40 binden fazla insanın ölümüne neden olan depremlerin ardından ortaya çıkan Kızılay’ın depremin üçüncü gününde AHBAP’a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptığı ortaya çıkmıştı. Skandalı kamuoyunda tartışılmaya devam ederken ortaya çıkan bir görüntü pes dedirtecek türden. Görüntülerde Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında ocak başında ve sanatçı eşliğinde eğlendikleri görülüyor.

Söz konusu fotoğraf karesine ilişkin Himmet Bora’ya telefonla ulaştık. Bir arkadaşının doğum günü nedeniyle toplandıklarını aktaran Bora, “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” dedi.

ÇADIR VE YEMEK SATMIŞTI

Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki "yetersizliğiyle" gündem olan Kızılay’ın, depremin üçüncü gününde AHBAP Derneği’ne 46 milyon lira karşılığında çadır sattığını ortaya çıkarmıştı. Ağırel'e açıklamalarda bulunan Kızılay yetkilileri, ‘afetzedelerin barınma ihtiyacının bir an önce çözülmesi‘ için bu alışverişin yapıldığını, ‘çadır üretiminin devamını sağlamak amacıyla da hammadde bedelinin kabul edildiğini‘ bildirmişti.

AHBAP DA KABUL ETMİŞTİ

AHBAP sosyal medya hesabından, söz konusu bilgileri doğrulayan bir açıklama yapmıştı. Açıklamada, "Arkadaşlarımız, Kızılay’ın iştirakinde olan Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş ile görüşme gerçekleştirdiler. Ellerinde 2050 adet olduğunu öğrendiğimiz çadırların sözleşmesini hemen yaptık ve ertesi sabah 2050 tane çadırı deprem bölgesine gönderdik" ifadelerine yer verilmişti.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki