UEFA Beşiktaş'ta 7 İsimle Yolların Ayrılmasına Neden Olacak!

Beşiktaş'ın UEFA'dan aldığı uyarı, şampiyonluk kaçırılması durumunda takımın yaşlılarını yerinden edecek.
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2018, Perşembe

Sadece Galatasaray’ın değil, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın başında da UEFA tehdidi var…

8 Mart Nyon’a giden Şekip Mosturoğlu bir dizi sunum yapmış ve 2016’de verilen kısıtlamalara uyduklarını belirterek, “aldığın kadar sat” maddesinin kaldırılmasını istemişti.

UEFA, Beşiktaş’a takibin bu sene kalkacağını, FFP takibinde bulunmayan kulüplerin yüzde 70 kuralına uyma zorunluluklarının olması şartının kalkacağını iletmiş, bir de uyarı yapmıştı.

Beşiktaş yönetimi oyuncularının sözleşmelerini yüzde 50’ler civarında yenileyince CFCB devreye girdi. “Harcamalarınızın yüzde 48’lik kısmını futbola, yüzde 45’ini ise oyuncular ve teknik antrenörler için kullanıyorsunuz. Yüzde 30’a düşürmelisiniz…” tedbirini getirdi.

Son dönemde futbolculara yapılan yüksek ödemeler yüzünden sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta bu sezon farklı bir kemer sıkma politikası uygulanacak.

UEFA'dan gelen uyarı neleri değiştirecek?

UEFA’dan gelen tedbir kararının ardından Başkan Fikret Orman’ın yaptığı “3 sezondur FFP nedeniyle bonservisi elinde oyunculara yoğunlaştık. Artık yıllık ücreti düşük ama geleceği olan, genç isimlere yöneleceğiz” sözleri takım içindeki yaşlı isimlere de bir çeşit uyarı oldu.

Şampiyonluğun kaçması durumunda, Atiba, Tolga, Vagner Love, Adriano, Gönül, Tosic ve Negredo gibi isimlerle yolların ayrılması ciddi ciddi gündeme gelecek.

Beşiktaşlılar Atiba'ya teşekkür edilmesini istiyor

Menajeri Niclas Jenssen’in yeni sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldiği aynı dönemde de Galatasaray iddialarının ortaya çıktığı ortamda Atiba için taraftarlardan da tepki geldi. Kanadalı oyuncuyu çok sevdiklerini ama Atiba’nın artık 35 yaşına geldiğin ve zorluk derecesi yüksek maçlarda yeteri kadar verimli olamadığını iddia eden Beşiktaşlı taraftarlar ipini çekti.

Fotospor

Etiketler: UEFA   yaptırım   Gs   Fb   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki