Ufuk Sarıca: Kazanmak Güzel Bir Şey

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan'ın yeni başantrenörü Ufuk Sarıca, oyunlarını olgunlaştırmaları gereken kısımlar olduğunu söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2016, Salı

BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Sarıca, hazırlık döneminde maçlar kazanmanın güzel olduğunu ve bunu resmi maçlarda da sürdürmek istediklerini belirtti.
 
Sarıca, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin uzun bir maratona sahne olacağını ifade ederek, şunları kaydetti:
"Hazırlık döneminde kazanmaya olan alışkanlık, istek, arzu ve direnç önemli. Kazanmak güzel bir şey. Aynı sonuçları resmi maçlarda da almak istiyoruz. Lig uzun bir maraton ve Türkiye Kupası da var. Zaman zaman zorlanacak, zaman zaman kaybedeceğiz. Sonuçta her maçı kazanmaya aynı ciddiyetle aday olmalıyız. Önemli olan bu ve bunu yapacağız. 11 yeni transferimizle 5 haftadır beraberiz ve geldiğimiz mesafe gayet güzel. Dolu tribünler önünde kazanmak, hepimiz için çok daha güzel olacak. İnşallah hep beraber galibiyetleri kutlarız."
 
Siyah-beyazlı basketbolcu Kyle Weems ise kalan hazırlık maçlarını da kazanmak istediklerini ifade etti.
 
Önlerinde uzun bir yol olduğunu ve hala birbirlerine alışmaları gerektiğini dile getiren Weems, "Birçok silahımız var ve bu işin güzel tarafı. Ben ve ailem de burada olmaktan mutluyuz. Hücum, defans, ribaunt ve 3 sayılık atışlar, bunların hepsinden biraz olsun sahaya yansıtabilirsem bu da takım arkadaşlarımı ateşler diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.


Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki