''Ufuk Sarıca Zor İşlerin Adamı''

Beşiktaş Ufuk Sarıca için imza töreni düzenledi. Törende Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve Ufuk Sarıca basın toplantısında konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:24 Ağustos 2016, Çarşamba

Fikret Orman yaptığı açıklamada:

-Ufuk Sarıca çok iyi bir Beşiktaşlı -

"Hem oyunculuğu döneminde hem de hocalığı döneminde kendini kanıtlamış bir isim. Basketbolda çok arzuluyuz, istekliyiz. Bu sene iyi transferler yaptık. Şu ana kadar 8 transfer yaptık, 2 oyuncu daha alacağız. Taraftarlarımızın basketbolda bu sezon daha aktif olarak takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Ufuk Sarıca, zor işlerin adamı. Bu sene zaten iyi işler yapacağımıza inanıyoruz." dedi.

Ufuk Sarıca yaptığı açıklamada:

- Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız -

"Yeni transferlerle, yeni bir takım yapıyoruz. Her zaman yukarılara hedef koyan bir takımımız olacak. Beşiktaş taraftarına yakışan, iyi mücadele eden takımı en kısa sürede sahaya koyacağız. Yukarılara aday bir takım olacağız. Her maçı kazanacağız demiyoruz. Ama her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Hep kazanmayı ve her gün oyunumuzun üzerine biraz daha ekleyerek devam etmeyi hedefliyoruz." İfadelerini kullandı.

Yapılan basın açıklamalarının ardından Beşiktaş Sompo Japan’ın yeni Başantrenörü Ufuk Sarıca, törenle sözleşme imzaladı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki