Ukraynalılar Beşiktaş'ın Yeni Santrforunu Açıkladı!

Shakhtar Roma’yı 2-1 yenerken, Facundo Ferreyra hem attığı gol hem de oynadığı futbolla maça damga vurdu…
Haberin yayılanma tarihi:23 Şubat 2018, Cuma

Arjantinli golcü ile ilgili sürpriz iddia ise Ukrayna’nın Şampiyonalar Ligi yayımcısı Ukrayina TV’den geldi.

Shakhtar’ın Ferreyra’yı sözleşme yenileme konusunda ikan edemediği iddia edildi. Dinamo Kiev’in Vida’yı kaybettiği gibi Beşiktaş’ın bu kez de Ferreyra’yı Shakhtar’ın elinden güçlü maddi kaynağı ile kapacağı iddia edildi.

VIDA SIKINTISI! ALDIĞI PARA SIKINTI YARATTI

Beşiktaş’ta tartışılan isim Domagoj Vida… şimdi de aldığı rakam üzerinden tartışmalar başladı! Bir iddiaya göre Hırvat stopere yönetim 4.5 yıllık sözleşmesi karşılığında bu sezon bitene kadar kadar 1 milyon 750 bin euro, gelecek yıllarda ise 3.5 milyon euro ödeyecek. Bu rakama Vida’ya ödenecek imza parası da dahil. Tartışmaların nedeni ise Vida’nın aldığı paranın açıklanmaması ama takım içindeki oyuncuların bu rakamı bilmesi. İddiaya göre geçen sezon Babel geldiğinde de benzer bir sorun yaşandı.

Hollandalıya ödenen rakam takım içinde tartışma konusu oldu. Kriz ise Talisca, Q7, Tosic ve Tolgay gibi oyuncuların maaşlarının da yükseltilerek yeni sözleşmeler yapılması ve Babel’in kendini kantılması ile tatlıya bağlandı. Fakat Vida şu an için sahada parasının karşılığını da veremiyor. 

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki