'VALERİEN ISMAEL ''MEMNUN DEĞİLİM!''

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ekim 2022, Pazartesi

''BASKIN OYNADIK''

Zorlu bir maç oynadıklarını belirten Valerien Ismael “Galip gelemediğimiz için üzgünüz. İkinci yarı daha güçlü bir oyun oynadık. Galip gelebilmek için her şeyi yaptık, baskın oynadık. Oyunun genelinde iyi bir mantalite gösterdik. Taraftarımızın bu önemli desteğinde kazanmak isterdik” dedi.

“GOL HARİCİNDE HER ŞEYİ YAPTIK”

Maçta bir puan almayı planlamadıklarını belirten Valerien Ismael “Zor bir maç oynadık. Her iki taraf içinde zor bir maçtı. Taktiksel olarak güçlü iki takımın oynadığı bir maçtı. Zaman zaman sabır göstermemiz gereken anlar oldu. Oyunun özellikle son bölümünde kontrol bizdeydi. Gol haricinde her şeyi iyi yaptık. Kaçırdığımız pozisyonlar dışında gösterdiğimiz mantaliteyi olumlu buluyorum. Bir puan aldık ancak istediğimiz bir puan almak değildi. Genel itibariyle oyunun sonucundan memnun değilim” ifadelerini kullandı.

N’KOUDOU’NUN SAKATLIĞI

“Tabii bu tarz maçlarda en iyi, en önemli oyuncularınız ile oynamak istersiniz. Nkoudou da bizim için bunlardan bir tanesi. Bugün bizim ile beraber olsaydı tabii ki fark yaratabilecekti. Çünkü öyle bir futbolcu. Umuyorum haftaya dönecektir. Duruma göre bakacağız. Koşulara başladı gün gün ilerliyoruz. Önümüzdeki maça kısa bir zaman var. Umarım bir sonraki maçta bizim ile olacaktır.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki