VALERİEN ISMAEL ÜMRANİ'YE KAMP KURDU!

Milli aranın verildiği Süper Lig'de Fenerbahçe derbisi gün gün yaklaşırken İsmael de hazırlıklarda iyice gaza bastı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Eylül 2022, Pazartesi

Takıma 2 Gün İzin Veren Fransız Çalıştırıcı, Bu Sürede Tesislere Adeta Kamp Kurarak Çalışmalarını Hızlandırdı

Yardımcılarıyla birlikte Fenerbahçe'nin lig ve Avrupa'da oynadığı karşılaşmaları izleyen tecrübeli hocanın, rakibin hücum, savunma ve pas özellikleri hakkında notlar tuttuğu belirtildi. Diğer yandan kendi oynadıkları maçları da yeniden gözlem altına alan İsmael, savunmadaki sıkıntıyı mutlaka çözüme kavuşturmak istiyor. Takımın özellikle son dakikalarda yediği gollere çözüm bulmak için uğraşan Fransız hocanın gerektiğinde 5'li savunmaya dönme planları yaptığı belirtiliyor. İsmael, stoperde Saiss'in yanında oynatacağı isim için henüz karar veremezken, bu hafta içinde yapılacak antrenmanlarda sürekli savunma üzerine çalışma yaptıracağı belirtildi.

ÖNCELİK ERSİN'DE AMA...!

Fenerbahçe derbisinde takımın en kritik noktalarınran biri kale olacak. Bu sezon Emre Bilgin'e forma verip hatalı goller sonrası rotayı Ersin Destanoğlu'na çeviren Ismael, derbide tecrübesi nedeniyle yine Ersin'i düşünüyor. Ancak Fransız hocanın, Ersin'in psikolojisi ve idmanlardaki durumuna göre yine bir sürprize imza atabileceği de belirtiliyor. Hatta Emre Bilgin'e "Her zaman hazır ol" dediği de bildiriliyor.

ROSIER SAHADA

Valerien Ismael, sağ bek oyuncusu Rosier'den derbide de vazgeçmeyecek. Bir sakatlık olmaması durumunda Rosier, F.Bahçe derbisinde sahada olacak. Son yapılan toplantıda futbolcu, İstanbulspor maçında oyundan çıkarken gösterdiği tepkinin İsmael'e olmadığını ve kazanma hırsı sebebiyle böyle bir davranışta bulunduğunu söyledi.

CENK'İN 11 İSTEĞİ

Şu anda ilk 11 şansı düşük olsa da Cenk Tosun derbide 11 başlamak için forma bekliyor. Tecrübeli futbolcunun, bu isteğini hocasına ilettiği belirtilirken, "Sen bu takımın sembol isimlerinden birisin. Tabii ki seni göz ardı etmiyorum. Yeteneklerinden faydalanacağımız zamanlar olacak" diyerek övgüde bulunduğu belirtildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki