VER OZİ'Yİ AL MENSAH'I!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği Bernard Mensah için Beşiktaş'la Kayserispor arasında kıyasıya pazarlık devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:09 Temmuz 2020, Perşembe

Kayserispor'dan Mensah Transferinde Flaş Takas İsteği

Kayserispor’un hocası Robert Prosinecki, Ganalı yıldıza karşılık Beşiktaş'tan Mirin, Roco, Boyd ya da Larin’i değil Oğuzhan Özyakup'u talep etti.

Siyah-Beyazlılarda Sergen Yalçın'ın ise bu takasa sıcak bakmadığı belirtildi.

Nakitle değil de takasla transferi çözmek isteyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi; sarı-kırmızılı kulübe bu transfer için Isimat-Mirin, Enzo Roco, Tyler Boyd ve Cyle Larin'den ikisinin takasta kullanılabileceğini iletti. Kayserispor'un teknik direktörü Robert Prosinecki' nin ise önceliklerinin ligde kalmak olduğunu belirtip, "Bunlardan hiçbirini istemem. Mensah'ı gönderirsek, yerini ancak Oğuzhan'la doldururum" yanıtını verdiği ifade edildi.

"YENİ SOSA YAPACAĞIM"

Siyah-Beyazlıların başarılı çalıştırıcısı Sergen Yalçın, Kayserispor'dan transfer etmek istediği Mensah için ilginç bir benzetmede bulundu. 47 yaşındaki teknik adam, Mensah'ı orta sahada Oğuzhan'la beraber çift 10 numara ve çift 8 numara gibi oynatmak istiyor. Yani Oğuzhan'ın futbolunun zirvesine çıktığı dönemde Jose Sosa ile oynadığı değişimli oyunu aynı şekilde uygulamayı hedefliyor. Sergen Yalçın, Mensah'tan hem yeni bir Sosa çıkarmayı hem de Oğuzhan'ı yeniden futbola kazandırmayı planlıyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki