Vida Beşiktaş Yönetimini İkiye Böldü!

Transferde tüm motivasyonu Vida üzerinde yoğunlaştıran Beşiktaş Yönetimi, ikiye bölündü.
Haberin yayılanma tarihi:28 Ağustos 2017, Pazartesi

Eldeki yabancı sayısı nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getiren yöneticilerin “Eğer bir yabancı oyuncu alma şansımız varsa bu oyuncu Vida yerine Sosa olmalı. Medel’e bile takımda yer bulunamıyor. Elimizde Medel gibi bir stoper var. Vida’yı Ocak ayı için zaten aldık. Ama orta sahada sıkıntımız büyük. Sosa istiyorsa onu almamız daha doğru” dedikleri ortaya çıktı.

Yönetimde yaşanan bu karşıt görüşler nedeniyle Başkan Fikret Orman’ın kararsız kaldığı öğrenildi. Sosa’yı isteyen yöneticilerin ayrıca, “Pepe-Tosic iyi ikili olacak gibiler. Tosic iyi oynuyor. Medel ve Mitrovic de var” ifadelerini kullandıkları bildirildi.

Bu arada Basın Sözcüsü Metin Albayrak Vida’yı transfer etmek için kulübüne tekliflerini sunduklarını belirterek, “Şartlarımıza uyarsa bu transfer döneminde alacağız. Oyuncunun ocakta sözleşmesi bitiyor. Şu anda onların oyuncusu ama dört ay için o kadar para verilir mi? Parayı sokakta bulmadık. Bütçemize uygun şekilde transfer yapmaya gayret ediyoruz. Vida, Beşiktaş’a gelmek istiyor” dedi.

Skorer

Etiketler: Vida   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki