Vida Fiyatını Uçurdu!

Beşiktaş'ta tüm gözler yeni sezon öncesinde yapılacak olan takviyelere çevrilirken, Orman yönetimi bir yandan da Dünya Kupası'nda mücadele eden Siyah-Beyazlı oyuncuların gösterdikleri performansı yakından takip ediyor.
Haberin yayılanma tarihi:23 Haziran 2018, Cumartesi

Şu ana kadar Dusko Tosic'in satışından gelen 4.5 Milyon Euro haricinde transfer geliri olmayan Siyah Beyazlılar, kadroya girmeyen oyuncuların isteksizliklerinden dolayı ekstra gelire ulaşmakta zorlanacak gibi görünüyor.

Bu durum; teklif gelen ve değerini bulan diğer oyuncularla kapatma düşüncesi ise her geçen gün daha da öne çıkıyor.

STOPER ARAYIŞLARINA BAŞLADILAR

Dünya Kupası'nda iki maçta gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Domagoj Vida da bu duruma en yakın örnek. Oynadığı futbol ve Avrupa basınında adından sıkça söz edilmesi Vida'nın değerini katlayan etkenler olarak öne çıkıyor.

Bununla birlikte yönetim de Hırvat stoperin 12 Milyon Euro ve üzerinde bir bonservis bedeliyle satılması düşüncesinde. Vida'nın olası satışı durumu için şimdiden stoper arayışına giren yöneticiler, bazı önemli menajerlere talimat vererek uygun olan futbolcuların listesini yapmaya başladı.

ADETA SAHADAN SİLDİ

Geçen sezon devre arasında geldiği Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Vida, Dünya Kupası'nda formunun zirvesine ulaştı. Arjantin karşısında Hırvatistan'ın en başarılı isimlerinden birisi olarak dikkat çeken Vida, Messi'ye adım attırmadı.

Messi, Hırvatistan karşısında 5 kez adam geçerken kaptırdığı 3 topun tamamını Vida'ya teslim etti.

38 kez topla buluşan Vida, 3 uzaklaştırma yaptı, % 63 pas isabet yüzdesi ile oynadı. Çıktığı 2 hava topunun 1'ini aldı. Yıldız futbolcu bu performansla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

TEBRİK YAĞIYOR

Hırvatistan'ın önceki gün Dünya Kupası maçında Artantin'i 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada başarılı bir futbol sergileyen Domagoj Vida'ya Beşiktaş'tan tebrik mesajı geldi. Siyahbeyazlı kulüpten yapılan paylaşıma; "Tebrikler Domagoj Vida" notu eklendi. Vida, 180 dakika forma giydiği ilk iki grup müsabakasında takımının savunmasını Lovren ile birlikte toparlayan isimdi. Hava hakimiyeti, rakibe kolay kolay sırtını döndürtmemesi ve topla çıkarken neredeyse hatasız oyunu, sarışın oyuncunun öne çıkan özellikleriydi. 

2014 Dünya Kupası'nda şans bulamayan Hırvat oyuncu, aradan geçen 4 yılda gösterdiği gelişimin yanı sıra artan tecrübesiyle de Hırvat Milli Takımı'nın değişmez oyuncusu oldu. İyi bir stopere ihtiyaç duyan Avrupa takımlarının dikkatini fazlasıyla çekiyor.

Fotomaç

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki