Vida Gelecek Oğuzhan Satılacak!

Kara Kartal, Ocak ayında transferi çok önemli iki hamleyle kapatacak...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ekim 2017, Cuma

Şampiyonlar Ligi geliri kulübün kasasına temmuzda girecek 

Bu yüzden ekonomik sıkıntıları futbolcu satarak aşmak isteyen yönetim, talibi olan 3 yıldızı değerlendirmeye aldı.

Satışa en yakın isimse Arsenal’in istediği Oğuzhan

BEŞİKTAŞ yönetimi ocak ayındaki transfer politikasını belirledi. Siyah-Beyazlı yönetim çok fazla oyuncu almamaya karar verdi. Sadece daha önce her konuda anlaşmaya varılan ve ön protokol yapılan Domagoj Vida, Siyah-Beyazlı formayı giyecek. Yönetim bu hamlenin ardından hem maliyeti düşürmek hem de kulübe ekonomik girdi sağlamak için satış yapmak istiyor. Şampiyonlar Ligi’nin parası temmuzdan önce kasaya girmeyeceği için Beşiktaş yönetimi, taliplisi olan isimleri değerlendirmeye aldı.

20 MİLYON EURO ARTI % 30 PAY

Beşiktaş’ta Arsenal’in uzun süredir takip ettiği Oğuzhan Özyakup, satış için en elverişli isim olarak değerlendiriliyor. Siyah-Beyazlı yönetim, gündeme gelen 20 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemesi ve satıştaki yüzde 30’luk payından vazgeçmesi halinde Ozzie’yi Arsenal’e satmaya sıcak bakıyor. Cenk Tosun ve Quaresma’ya da teklifler bulunuyor. Ancak şu anda bu oyuncuların yerlerini doldurmak zor olduğu için yönetim, bu isimlerin satışına sıcak bakmıyor. Lens verimli olursa, Quaresma’nın satışı da mümkün. Cenk’in durumu ise zor. Çünkü takımın şu an gol yükünü üstlenen en önemli isim o.

ELDEKİLERE MÜŞTERİ ARANIYOR

Yöneticiler, Şampiyonlar Ligi’nde takımın hedeflenen başarıları aşması halinde ise hiçbir oyuncuyu göndermeme kararı da alabilir. Elde kalan kaleci Denys Boyko, Veli Kavlak, Aras Özbiliz ve Mustafa Pektemek gibi oyuncular da satış listesinde olan diğer isimler. Beşiktaşlı idareciler, şimdiden kadroda forma bulma şansı olmayan bu isimlere müşteri arıyor. Bu şekilde de mali yükün hafifletilmesi ve kâr edilme planları yapılıyor. 

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki