Vida Kapışması Başladı!

Dünya Kupası’nda sergilediği başarılı performansla değerini katlayan Hırvat stoper için Avrupa Devleri yarışa girdi.
Haberin yayılanma tarihi:17 Temmuz 2018, Salı

İngiltere’den; Liverpool, Everton ve Leicester City; İspanya’dan ise Atletico Madrid ile Sevilla; Vida için Beşiktaş’ın kapısını çaldı.

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezonun ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Beşiktaş’ta görev yaptığı yarım dönemde başarılı bir görüntü sergilemişti.

Kara Kartal’ın ardından Hırvatistan Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda boy gösteren Vida, Kırmızı- Beyazlılar’la finale kadar gelip önceki akşam Fransa’ya kaybedip turnuvayı 2. olarak tamamlamıştı.

Dev organizasyonda 6 mücadeleye çıkıp 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan 29 yaşındaki futbolcu, etkili görüntüsünün ardından transfer döneminin gözdesi olmuştu.

Teklifleri değerlendirecek

Başarılı stoper için Beşiktaş’a öneride bulunan takım sayısının 5’i bulduğu ortaya çıktı. İngiltere Premier Lig’den; Liverpool, Everton ve Leicester City’nin; İspanya La Liga’dan ise Atletico Madrid ve Sevilla’nın Domagoj Vida için Beşiktaş’ın kapısını çaldığı ortaya çıktı. 

Turnuva sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’ten 2 haftalık izin alan ve tatile çıkan yıldız oyuncunun, bu süreç içerisinde gelen önerileri değerlendirmeye alacağı kaydedildi.

Yönetim aceleci değil 

Turnuvanın en iyi 11’inde yer alan ve değerini katlayan Vida için yönetimin ise tutumu belli... Başkan Fikret Orman’ın, Avrupa devlerinin Vida için yarışa girmesinin ardından bekleme kararı aldığı kaydedildi. Yönetimin, pazarlıkları kızıştırıp en yüksek bedelle Vida’yı göndermeyi planladığı belirtildi. 

Fanatik

Etiketler: Vida   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki