Vida-Mirin Duvarı!

Beşiktaş, Zago-Ronaldo’dan sonra müthiş bir ikili buldu. Pepe gittikten sonra birlikte oynayan Vida ve Mirin geçit vermiyor...
Haberin yayılanma tarihi:11 Şubat 2019, Pazartesi

Siyah-Beyazlılar savunmada yaşadığı sıkıntıları kısa sürede aştı. Pepe'nin Porto'ya dönmesinin ardından takıma transfer edilen Nicolas İsimat- Mirin çabuk alıştı.

Devre arasında Domagoj Vida'nın Roma'ya transferi gerçekleşmeyince Mirin ve Hırvat stoper, savunmanın göbeğini oluşturdu.

İkili birbirlerine hemen uyum sağlarken bu durum Beşiktaş'ın hem savunma hem hücum gücünü bir hayli artırdı.

Vida-Mirin ikilisi rakiplere göz açtırmazken, ayaklarını iyi kullanmaları sayesinde Kartal'ın orta sahası da daha işler hale geldi. Siyah-Beyazlı taraftarlar da Vida-Mirin tandemini geçmişin efsane ikilisi Zago-Ronaldo'ya benzetiyor.

Beşiktaş'ın yeni ikililisi üç Süper Lig karşılaşmasında birlikte forma giydiler. Siyah-beyazlılar bu maçların 2'sinde kalesinde gol görmedi.

Teknik direktör Şenol Güneş de Domagoj Vida-Nicolas İsimat- Mirin ikilisinin performansından bir hayli memnun. Beşiktaş camiası da savunma hattında büyük güven veren bu ikilinin uzun yıllar Siyah-Beyazlı formayı birlikte taşımasını istiyor.

Fotomaç

Etiketler: Vida   Mirin   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki