Vida'dan Bayern Münih Mesajı!

BEŞİKTAŞ’IN yeni stoperi Domagoj Vida, Antalya kampında dün basın mensuplarının karşısına çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:06 Ocak 2018, Cumartesi

BEŞİKTAŞ’IN yeni stoperi Domagoj Vida, Antalya kampında dün basın mensuplarının karşısına çıktı.

Her şeyin yolunda gittiğini belirten Hırvat futbolcu, Pepe ve Tosic’in üst düzey oyuncular olduğunu söyleyip “Aramızda güzel bir rekabet olacak. Elimizden geleni yapacağız, kararı hoca verecek. Buraya oynamak için geldim. Önemli olan Beşiktaş’ın başarısı” dedi.

‘HER GÜN ÇALIŞTIM’

HANGİ mevkide olursa olsun elinden geleni yapacağını kaydeden 28 yaşındaki oyuncu, en rahat ettiği pozisyonun sol stoper olduğunu kaydederken form durumuna ilişkin soruya ise “Uzun zamandır oynamıyorum ama her gün antrenman yaptım. Kendi antrenörüm, fizyoterapistim ve masörüm var. Sürekli benimleler. Her şey yolunda. Vodafone Park’a çıkmak için sabırsızlanıyorum” şeklinde yanıt verdi.

VİDA, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile oynayacakları maçlara ilişkin ise “Bayern Münih inanılmaz bir takım. Birkaç yıl önce çok daha güçlülerdi. Son zamanlarda bir düşüş var. İnanılmaz iyi oyuncuları ve çok iyi bir hocaları var. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde üst tura şansa çıkmadı. Biz de mücadelemizi yapacağız. Her şeyimizi vereceğiz. Taraftarlarımız desteği ve Allah’ın yardımıyla turu geçebiliriz” yorumunu yaptı. 

‘Mitrovic iyi yerlere gelecek’

VATANDAŞI Mitrovic’in Beşiktaş’ta fazla oynayamamasıyla ilgili soru üzerine Vida şunları söyledi: “Bu durum Beşiktaş’ta çok ciddi bir rekabet ve kaliteli oyuncuların olduğunun göstergesi. Mitrovic genç bir oyuncu. Ben de gençken fazla oynayamıyordum. Onunla milli takımda 3-4 maç beraber oynadım. Her oynadığında başarılı oldu. Önü açık ve ben inanıyorum ki çok iyi yerlere gelecek. Çok çalışması lazım. Her şey onun elinde.” 

Vatan

Etiketler: Vida   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki