Visca Abdullah Avcı'ya Emanet!

Başakşehir’in yıldız kanat oyuncusu için girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar, İstanbul temsilcisinin transfere soğuk bakması sonrasında Abdullah Avcı kartını devreye sokacak...
Haberin yayılanma tarihi:16 Haziran 2019, Pazar

Yönetim, Avcı’nın bu transfer için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı ikna etmesini hedefliyor.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda rotayı, Başakşehir’in Boşnak kanat oyuncusu Edin Visca olarak belirlemişti.

Menajerler Devrede

Spor Toto Süper Lig’de Başakşehir formasıyla yıllardır ortaya koyduğu istikrarlı görüntüyle taraflı tarafsız futbol kamuoyundaki herkesi kendisine hayran bırakan 29 yaşındaki futbolcu için yönetim, menacerler aracılığıyla nabız yoklamaya devam ediyor. Başakşehir Kulübü’nün göndermeye sıcak bakmamasına rağmen oyuncudan bu transfer için yeşil ışık gelmesi sonrasında Siyah-Beyazlılar, devreye Abdullah Avcı’yı sokacak.

Haber Bekliyor

Kulüpteki mali sıkıntı sebebiyle Visca için maksimum 3 Milyon Euro harcayabilecek durumu olan yönetim, bu miktara ek olarak; Jeremain Lens ve Cyle Larin gibi isimleri de takasta kullanmayı planlıyor.

Siyah- Beyazlılar, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’la uzun yıllara dayanan dostluğu bulunan Abdullah Avcı’yı bu transferi bitirmesi için görevlendirecek. Başakşehir’den hocasıyla yeniden çalışmak için istekli bulunan Visca’nın da kulübünün gidişine onay vermesini beklediği bildirildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki