Yabancı Oyuncular 'Şampiyonluk' Primlerini İstiyor!

Geçen sezon 3. yıldızı takan Kartal’da, kişi başı 300 bin TL olan şampiyonluk primlerinin hala yatırılmaması sıkıntı yarattı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ağustos 2017, Çarşamba

Son 2 sezonu mutlu sonla noktalayan Beşiktaş’ta geçen sezonun şampiyonluk primlerinin halen ödenmemesinin sıkıntısı yaşanıyor.

Bugüne kadar maddi konularda oyunculara karşı bütün sorumluluklarını yerine getiren Fikret Orman yönetimi, son şampiyonluğun primleri için ise kaynak bulamadı.

YABANCILAR PRİMLERİ İSTİYOR

Adam başı 300 bin TL olan primlerin en geç sezon başlarken ödeneceğini hesaplayan oyuncular ise umduğunu bulamadı. Özelikle yabancı oyuncuların konuyu sık sık dillendirmeye başladıkları ve “Şampiyonluk primi normalde sezon sonu ödenir. Yönetim iyi niyetle çalışıyor. Bugüne kadar bütün sorumluluklarını da yerine getirdiler. Ama şampiyonluk primleri konusunda hiçbir açıklama yapılmadı. Hak etti- ğimiz paraları almak istiyoruz. Yönetimin bu sorunu bir an evvel çözeceğini umuyoruz” dedikleri öğrenildi.

ORMAN SÖZ VERDİ

Başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş arasında yapılan son toplantıda da bu konunun gündeme geldiği bildirildi. Baş- kan Orman’ın, bütçe yaratıp kısa süre içinde bütün ödemeleri yapacaklarını söylediği ifade edildi. 

Htspor

Etiketler: Prim   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki