YATTA BÜYÜK PAZARLIK!

Orhan Yıldırım yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Eylül 2018, Pazar

Orman, Adalı’ya, “Gel İkinci Başkan ol, beş tane de yöneteci ismi bildir. Ona göre liste yapayım” demiş, Adalı da kabul etmeşti.

İkili Yeniköy’de özel bir yatta zirve yaptı. Orman ile Adalı anlaştı. Ancak yönetim listesi sorun oldu.

Adalı Dünyaları İstedi

Yıldırım Demirören yönetiminde futbol ve transferin başında yaptığı başarılı çalışmalar ile öne çıkan Adalı, Orman’dan taleplerde bulundu. Adalı, “Ben ilk yönetime girerken, Messi ise Messi, Ronaldo ise Ronaldo gidip alırım dedim. Bu düşünce ile Quaresma’yı alıp geldim. Tüm futbol şubesi benim himayemde olsun...” dedi.

Beş Yönetici Talebi

Bununla da yetinmeyen Adalı, yeni yönetimde kendisinin belirlediği beş ismin de görev almasını talep etti. İşte o isemler: Doğan Küçükemre, Melih Aydoğdu, Uğur Fora, Murat Akdoğan ve Murat Aksu.. Orman, Adalı’nın verdiği isimleri veto etti. Kendisinden 15 isim vermesini isteyip, ‘bunlar arasından beş kişiyi ben belirlerim’ karşılığını verdi.

TJK’da Kalacak

Adalı, aynı zamanda halen devam ettirdiği Türkiye Jokey Kulübü başkanlık görevini de yürütecek. Bu durum TJK içinde polemiğe yol açsa da, bunun aksi yönde bir tüzük maddesi bulunmuyor. Adalı, Başkan ile liste konusunda anlaştığı taktirde 16 Eylül’de İkinci Başkan olarak Beşiktaş’a geri dönecek.

Hep Yanlış Ata Oynadı

Adalı, Demirören başkanlığında kulübe verdiği maddi destek ve yaptığı transferler ile öne çıkmıştı. Ancak bu başarıda gizli güç ise Cengiz Zülfikaroğlu idi. At sahibi ve TJK Başkanı olmasına rağmen, Adalı hep yanlış ata(!) oynadı. İlk adaylığında oyuna gelip ABD yolunu tuttu. Orman’a rakip olduğunda, kongre ve medyada, ‘kaybedenler kulübü’ diye nitelendirilen isimler ile yola çıktı. Böylece hiçbir sandıkta önde çıkamadı. Bu son hamle ve şansı.

Orman 7 İsim ile Yolları Ayırdı

Fikret Orman, mevcut yönetimden 7 kişi ile yola devam etmeyecek. Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak, Berk Hacıgüzeller, Candaş Tolga Işık, Hakan Kalkavan, Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları yeni dönemde görev almayacaklar. Eski yönetici Ahmet Kavalcı, genel koordinatör Gökhan Sarı ise listede kesinleşen isimler oldu. Teklif götürülen Ethem Sancak ve Hacı Sabancı ise olumsuz yanıt verdiler.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki