Yazık Futbolumuza!

Güntekin Onay yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Nisan 2018, Cuma

DERBİ dengeli başladı

Beşiktaş güvenli ve topa daha fazla sahip olan taraftı. F.Bahçe ise ilk maçtaki skor avantajını göz önünde bulundurarak emniyetli bir oyunu tercih etti. Sarı-lacivertliler orta alanda Beşiktaş’ın pas yapmasına izin verdi.

Siyah-Beyazlılar ise tempoyu yükseltmeden oynadı ve F.Bahçe’yi fazla rahatsız etmedi. 

MAÇIN seyrini değiştirebilecek 2 pozisyon oldu. Babel’in Volkan ile karşı karşıya kalıp golü attığı ve ofsayt bayrağı kalkan pozisyon -ki tekrarı seyredince hizada olduğunu gördük- ve Pepe’nin kırmızı kartı… Pepe tecrübesinde bir oyuncunun o pozisyonda yaptığı kabul edilemez. Birçok kişi buna benzer onlarca pozisyonun sarı kartla geçiştirildiğini söyleyebilir. Saygı duyarım. Ama bence pozisyonun kırmızı olma olasılığı yüksek. 

10 kişi Kadıköy’de F.Bahçe’ye karşı oynamak kolay değil. Beşiktaş, oyunu 0-0 götürüp 1 şans bulur muyum duygusuyla hareket etti. Bu son derece doğaldı. 10 kişiyle de beklenenin üzerinde oynadı.

YAŞANANLAR DÜŞÜNDÜRÜCÜ

SAHADA uluslararası birçok yıldız var. 2 büyük takım, 2 saygın kulüp karşılaşıyor. Türkiye ekran başında nefis bir mücadele bekliyor. Sahadakiler 1-2 kişi dışında iyi niyetli. Ama 3-5 kendini bilmez F.Bahçeli sanki takımlarını mahvetmek için harekete geçiyor. Beşiktaş 10 kişi. Skor lehine, her türlü avantaj F.Bahçe’de. Neyin peşindesiniz beyler? Neden sahaya-rakibe bir şeyler atıyorsunuz? 

TÜM bu yaşananlar düşündürücü ve üzücü. Yazık F.Bahçe’nin emeklerine. Yazık futbolumuza. 
Bu yaşanan olaylar bir Şampiyonlar Ligi maçında olsa, örneğin Mourinho veya Guardiola’nın kafası atılan maddelerle yarılsa karar ne olurdu ? Adil ve sağlıklı yorum yapabilmek için bu durumu da göz önünde bulundurmamız gerekir. Dün üzüldük. Çünkü sanıyorduk ki Türk futbolu bu yaşananları çoktan aşmıştı. Yazık oldu. F.Bahçeli oyuncuların emeğine. Yazık oldu marka değerimize.. Umarım sebep verenler gereken cezayı alır. 

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki