YAZIK!

Alen Markaryan yazdı!..
Haberin yayılanma tarihi:14 Aralık 2018, Cuma

Avrupa arenasındaki, ilk raundun son maçına çıkıyor Beşiktaş...

Her atılan yumruğun tabelaya etkisi büyük.

Kaybetmediğin takdirde hakemler seni galip sayacak.

Öyle enteresan bir ringteyiz ve avantaj gani. Sahadaki diziliş Avrupa’ya bildirilmeyen Atiba ve Güven haricinde alışıla geldik çocuklar. Santrfor mevkiinde Love ve Larin ikilisindeki tercih, Love’dan yana kullanılmış vaziyette. Oğuzhan ile Ljajic’i yan yana görünce, Şifo ile Sergen geldi bir an aklıma. Onlar için de yan yana oynarlarsa Beşiktaş güç kaybeder safsataları dolanıyordu orta yerde bir ara. Ne bileyim bir an şey ettireyim dedim!!!

Ben bunları yazarken video görsellerine konu olacak pozisyonları art arda yaşadık. Daha doğrusu ‘Kaleye girmem’ diyen topun inadına şahit olduk. Aynı saniye içinde önce Necip, sonra Love’un vuruşları kale direklerinde patladığında Enteresan kareler çıkıyordu ortalığa. Sahaya yayılış ve oyuna hakim olma güzeldi, hoştu ama. Hani analarımız danteli örüp, Son ilmeği fi yakalı atarak fi nal yapar ya, İşte o kısım bizde biraz fluydu.

Net hareket ve görüntüye henüz ulaşamamıştık. Ve 25. dakika itibariyle adamlar ciğerlerini yavaş yavaş açmaya, Ufak ufak gelmeye başladılar. Quaresma’dan başka çizgi adamının olmaması oyunu tek yönlü kılıyor, Göbekte biriken rakibin önünde yoğun pas trafi ği yapmak, verimsiz duruyordu. Bir ara Medel’in akıl dolu uzun bası, Mustafa’nın göğsünde yumuşadığında ‘Gol’ diye ayağa kalktık ama Top tıngır mıngır kale direğinin yanından auta çıktı.

İkinci yarıda Beşiktaş’ın skor düşüncesi tamamen psikolojik ve plansızdı.

Öyle ki bir evvel oynadığımız Sarpsborg maçının ilk golü gibi, Adamlar tek topta orta sahadan çıkıp gol attılar. Şaka değil ha! Tek topta! Yenilen gol sonrası hareketlenir diye beklediğimiz kıpırdanma yedek kulübesinden geldi, Zira Oğuzhan yerini Gökhan Töre’ye bıraktı!!! Sonra Quaresma hakeme, ‘Beni at’ dercesine bir faul yaptı. Yazık! Birisi Quaresma’ya adamın içinden öyle geçilmeyeceğini anlatmalı.

10 kişi kaldıktan sonra modun düşmesi, Gökhan Töre’nin kaçırdığı gol sonrası moral bozukluğuna Larin’in kaçırdıklarından sonra da hayal kırıklığına kadar gitti. Bir çok şey için yazık! Yazık kere yazık.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki