Yeni Şeyler Söyleme Zamanı!

Şenol Güneş Porto maçı sonrası sarılarak kutladığı talebelerine hedef gösterdi...
Haberin yayılanma tarihi:23 Kasım 2017, Perşembe

Buraya kadar dişimizle, tırnağımızla kazıyarak geldik…

''Artık Şampiyonlar Ligi'nde daha yukarılara çıkma, level atlayıp daha söyleyecek çok şeyimiz olduğunu haykırma zamanı. Bu da sizin elinizde" "Birlik ve beraberliğimizi sürdürüp aynı azimle çalışırsak, her şeyi başarabiliriz"

Vodafone Park'ta Porto ile 1-1 berabere kalıp, Şampiyonlar Ligi'nde daha maçlar bitmeden grubu lider tamamlayan ilk Türk takımı unvanını alan Beşiktaşlılar, maç sonunda büyük coşku yaşadı…

Sevinçlerini taraftarlarla paylaştıktan sonra soyunma odasına giden siyahbeyazlılar, hem kulüpleri hem de Türkiye adına bir ilki paylaşmanın gururunu yaşıyordu… Oyuncularına tek tek sarılan teknik direktör Şenol Güneş, klasik tebrik konuşmasının ardından meselenin özüne geldi ve futbolculara hedef gösterdi:

DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ

"Şampiyonlar Ligi'nde bizim için kritik bir eşik olan grup aşamasında başarılı olduk. Buraya kadar dişimizle, tırnağımızla kazıyarak geldik. Ancak işimiz henüz yeni başlıyor… Şimdi Avrupa'nın 1 numaralı kupasında daha yukarılara çıkma, level atlayıp söyleyecek çok şeyimiz olduğunu haykırma zamanı. Bu da sizlerin elinde… Bugüne kadar çok çalışarak, müthiş bir birlik beraberlik örneği sergileyerek başarıyı yakaladınız. Bundan sonra da aynı şekilde devam edelim. Hiç sapmadan, fire vermeden yolumuzda yürürsek başaramayacağımız şey yok. Taraftarımızın da müthiş desteği ile inşallah daha iyi yerlere geleceğiz."

İLKLERİN TEKNİK DİREKTÖRÜ

* Şenol Güneş, 2002 Dünya Kupası'nda Milli Takım'ı 3. yaparak Türkiye'ye futbolda en büyük başarısını getirdi.

* Trabzonspor'un başındayken 3 kez kıyısından döndüğü lig şampiyonluğu sevincini Beşiktaş'ta üst üste iki kez ligi zirvede bitirerek yaşadı.

* Beşiktaş'ı üst üste şampiyon yapan ilk yerli teknik direktör oldu.

* Siyah-beyazlı takımı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkaran ilk hoca unvanını aldı.

* Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi grup aşamasını lider tamamlayan ilk Türk takımı oldu.

BEŞİKTAŞ TARİHE GEÇTİ

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Avrupa kupalarında 23 maçta 10 galibiyet ve 10 beraberlik alırken sadece 3 kez yenildi.

AVRUPA'DA İLK 3'TE

Şampiyonlar Ligi grup aşamasında gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Beşiktaş, bu sezon Avrupa çapında ses getiren büyük işlere imza atıyor. UEFA'nın güncel takımlar sıralamasına göre Beşiktaş, bu sezon 17 puan kazanarak 19 puanlı Manchester City ve 18 puanlı Tottenham'ın ardından en başarılı üçüncü Avrupa kulübü olarak dikkat çekti.

Avrupa basını 'BEŞİKTAŞ KORKUTUYOR'

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde grup lideri olarak 2. tura çıkması Avrupa'da geniş yankı uyandırdı. İşte

Avrupa medyasından yansıyanlar:

AFP: Beşiktaş ilk kez son 16'ya kaldı. Büyük başarı.

EUROSPORT: Harika bir asiste imza atan Cenk Tosun, Talisca'ya grup liderliği golünü attırdı.

EL MUNDO DEPORTİVO: Gruptan çıkan Beşiktaş, tarih yazdı.

MARCA: Kara Kartallar, iyi bir takım olduklarını göstererek son 16 turuna uçtu. Diego Costavari hareketlerle ceza sahasına giren Cenk, Talisca'ya boş kaleye gol attırdı.

AS: Bu Beşiktaş korkutuyor. Türk ekibi, namağlup şekilde, 5. maçlar sonunda turu garantiledi.

Fatih DOĞAN / Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki