Yeni Sezon Kombineleri Satışa Çıkıyor!

Beşiktaş 2018-2019 sezonu kombinelerini satışa çıkarıyor.
Haberin yayılanma tarihi:02 Nisan 2018, Pazartesi

Vodafone Park’ın açılmasının ardından kombine biletleri kapış kapış satılan Siyah-Beyazlılar, yeni dönem için düğmeye bugün basacak.

Vodafone Park’ın açılmasının ardından kombine biletleri kapış kapış satılan Siyah-Beyazlılar, yeni dönem için düğmeye bugün basacak.

Beşiktaş’ın 2018-19 sezonunda Vodafone Park’ta oynayacağı iç saha maçlarını kapsayan kombine yenilemeleri bugün başlayacak.

Kombineler; Lig, Avrupa ve Kupa olmak üzere tüm resmi müsabakalar için geçerli olacak. Satışlardan ilk olarak kombinesi bulunan taraftarlar yararlanacak. Öncelikli satışlar, 29 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek.

Eğer bilet kalırsa...

Mevcut sezondan kombinesi bulunmayan taraftarlar, 14 Mayıs Pazartesi günü başlayacak genel satışı bekleyecek. Eğer öncelikli satıştan bilet kalırsa Beşiktaşlı futbolseverler, genel satıştan şanslarını deneyecek. Siyah-Beyazlılar, konuyla ilgili olarak resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Vodafone Park’da kombinesi olup yenilemek isteyen taraftarlarımız, yenileme işlemlerini www.passo.com.tr’den yapabileceklerdir” denildi.

Öğrencilere yüzde 10 indirim 

Biletler, 1250 TL ile 4750 TL arasında satışa sunulacak. Kombine kartlar, taksitli olarak satın alınabilecek. Öte yandan öğrenim hayatı süren futbolseverler ise öğrenci belgesiyle başvurup yüzde 10’luk indirimden yararlanabilecek.

Bjk.com

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki