Yıldırım Demirören ve Fikret Orman’ın Yalı Dostluğu Var!

Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığını açıklayan Aydoğan Cevahir, önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:21 Nisan 2019, Pazar

Serdal Adalı, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman’ın arasında Boğaz’daki yalı dostluğu var" diyen Aydoğan Cevahir "Biz bu oyunu bozmaya geliyoruz" ifadesini kullandı.

Aydoğan Cevahir, “Serdal Adalı gerçek Beşiktaşlı değil ve kulüple gönül bağı bulunmuyor. Diğer tarafta Boğaz'ın yalı hattından başlayan Yıldırım Demirören ve aynı hattan devam eden Fikret Orman. Bu üçlü arasında ahbaplık var” dedi. Aydoğan Cevahir, “Biz bu ahbaplığı kırmaya ve bu oyunu bozmaya geliyoruz. Orman, söz vermesine rağmen Demirören'e hesap sormadı” ifadelerini kullandı.

KRİZ VAR

Aydoğan Cevahir, adaylık için adı geçen Ahmet Nur Çebi ile ilgili olarak “Beşiktaş'ın vizyonuna yakıştırmıyorum. Futbol bilgisi de yeterli değil” diye konuştu. Cevahir, “Kulüpte finansal gelirler doğru yönetilse bu batık durumda olmazdık. Yönetim modeli ve yapısı bugünkü Türkiye'nin ve dünyanın endüstriyel futboluna uygun değil” ifadelerini kullandı.

EN İYİ BEN BİLİRİM

Beşiktaş Başkan adayı Aydoğan Cevahir, “Yıldırım Bey'in de Fikret Bey'in de futbol zekâsı ve bilgisi çok iyi değil. İngiltere'de amatör olarak futbol oynadım, üniversite takımında kaptanlık yaptım, bölgesel ligde top koşturdum, transfer teklifi aldım. Babam dedi ki ‘Sen oraya top oynamaya mı gittin okumaya mı?' Her şeyi bilemezsiniz, yönetemezsiniz” sözleriyle rakiplerine gözdağı verdi.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki